Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb een huis laten bouwen door een aannemer en heeft mij daarnaast een offerte gedaan voor 400 meter bestrating en daarmee ben ik akkoord gegaan. Nu blijkt in de praktijk dat er 30 meter meer bestrating gelegd is wat de aannemer gemeten heeft. De aannemer heeft gezegd dat hij dat geen probleem vindt en dat de stratenmaker een meerprijs rekening kan sturen van 30 meter, maar de stratenmaker vindt dat hij 60 meter extra in rekening moet brengen omdat hij veel snij verlies volgens hem had. Daar is de aannemer het niet mee eens en vervolgens stuurt de stratenmaker de rekening naar mij als eindgebruiker terwijl ik geen opdracht gever ben en ook geen opdracht bevestiging getekend heb.
De stratenmaker verklaart nu dat hij dit mondeling met mij heeft afgesproken wat gewoon niet juist is.
Vandaag heb ik een brief van een deurwaarder ontvangen, maar wat kan ik nu het beste schriftelijk motiveren dat ik deze vordering betwist en wat zijn mijn rechten ?

Afgaande op uw verhaal zou uw verweer moeten zijn dat u geen enkele contractuele relatie met de stratenmaker hebt en dat hij bij de aannemer moet zijn. Wellicht weet u ook niet eens precies wat er tussen de aannemer en de stratenmaker is afgesproken, maar daar hoeft u geen melding van te maken.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag