Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Mijn buren en wij delen een brug over een sloot en een pad conform de notariële acte verlenen wij overpad en zij aan ons. Dit is zo ontstaan mbt hun bedrijf die sinds kort is gestopt ivm sanering etc. Vlgs de notariële actie vervalt dan het recht tot overpad echter belijd er wel een economische recht tot overpad(?) Het ene ontkracht het andere.
De brug is niet goed en veroorzaakt trillingen in ons huis. Dit huis is oud en staat niet op heipalen maar koeienvellen zoals gebruikelijk was destijds.
De brug staat ook niet op heipalen maar is meer een dam metalen in de grond hetgeen dan mbt autoverkeer trillingen oplevert in ons huis. Deze trillingen zijn de afgelopen jaren ernstig toegenomen.
Wij willen van deze brug af of beter gezegd doe er wat aan zodat wij geen hinder ondervinden. Echter zijn wel mede eigenaar. Wij hebben de brug d afgelopen 10 jaar slecht 1 2x gebruikt. Wij willen er vanaf, of alleen fietsverkeer of helemaal inclusief overpad. De buren willen niet meewerken. Hij wil brug kunnen gebruiken. Wij willen dit niet meer ivm toegenomen trillingen dus brug weg.. Wat kunnen wij nog doen? Hij houd zn poot stijf en doet niets aan de brug, wij ook niet want we gebruiken deze niet en willen er gewoon van af. nu zijn bedrijf is gestopt, en wordt gesaneerd. OF hij zet er een noodbrug neer of gaat heien, echter zonder onze mede kosten,
welke opties hebben we nog meer?

Deze vraag is niet te beantwoorden zonder de betreffende notariële aktes te bestuderen. Indien u rechtstreeks contact met mij opneemt zal ik u mijn e-mail adres doen toekomen waarna ik vrijblijvend naar de stukken zal kijken.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag