Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Tijdens een zware hagelslag bui, zijn er in ons prieel met polycarbonaat platen gaten in gekomen, via onze verzekering hebben wij dit laten vernieuwen door een aangeduide firma.
Nu zijn de nieuwe platen tijdens de winter en zomer getrokken door omdat ze slecht gelegd zijn en te dik. Dit heeft de verantwoordelijke van de firma die de platen heeft geplaatst ook gezegd.
In enkele platen is er water ingekomen en andere zijn omhoog gekomen daar ze niet goed in de geleiders zijn geplaatst.
Wij hebben dit voor gelegd bij de verzekering maar die zegt dat we bij de plaatsing firma moeten zijn, 1 maal zijn we op uitnodiging naar die firma geweest en de verantwoordelijke stelde voor om een overkoepeling te plaatsen, dit moesten we eerst voor leggen met de eigenaars van de camping. Dit is niet toegelaten en hebben dit ook al gemaild naar de firma nu hebben wij enkele mail gestuurd en sms bericht maar horen niets meer.
de verzekering stelt ons voor om een rechtsadviseur te nemen.
daar wij uit Belgiƫ komen en in Nederland een stacaravan hebben weten we niet hoe we moeten starten om toch ons prieel in orde te maken.

U dient de firma schriftelijk in gebreke te stellen om de juiste platen te leggen binnen x dagen, bij gebreke waarvan u dit op hun kosten elders zult laten verrichten. Voorts kunt u eventuele gevolgschade claimen. De firma zal dan diens verzekering moeten aanspraken om de schade te voldoen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag