Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Goedenmorgen,

Ik heb een advocaat in de arm genomen(PRODEO).
Nou heb ik het idee dat mijn zaak niet erg serieus wordt genomen.
Continue overal achter aan bellen ,dan wordt erg gezegd ik heb al een mail gestuurd,wordt mijn die dag ook de mail doorgestuurd blijkt het gewoon even snel gedaan te zijn.En dan weer 3a 4 weken verder.
Maar wat nu de span kroont 6 weken geleden geweest,naar aanleiding taxatie ons koophuis(Samen met ex partner),na twee weken gebeld o de mail vergeten door te sturen,
nu weer 4 weken verder weer gebeld zal de mail alsnog doorsturen.
Krijg ik de mail heeft ze gewoon een mail door gestuurdvan ons allereerste gesprek,maar het erge komt nu ,ook naar de tegenpartij van mijn expartner,denk niet dat je dan als advocaat erg serieus wordt genomen.
De telefoon gepakt haar gebeld,netjes uit gelegd van he hier gaat iets niet goed.o wat wilt u dan .
Nou dat u antwoordt geeft op de vraag van de tegenpartij,huis moet gedeeld worden,er is namelijk een taxatie rapport.
Dit is even heel beknopt,heb er geen vertrouwen meer in.Maar ja wie wilt er nu een pro-deo zaak overnemen.bijna niemand,heb zelf geen geld voor een gewone advocaat heleaas.
Kan wel een klacht indienen maar ze werken maar met zijn tweeen,en zijn ook nog familie van elkaar.

Wanneer u er met de advocaat en/of het kantoor niet uitkomt, dan kunt u zich wenden tot de deken van de orde van advocaten in het arrondissement waar de betreffende advocaat is gevestigd.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Hallo Dhr Boogaard.

Dank voor uw antwoordt ,ik weet dat je je kunt wenden tot de deken van de orde van advocaten in het arrondissement waar de betreffende advocaat is.
Maar ben dan zo bang dat de zaak helemaal ontwricht,en dat ze dan helemaal niks meer wilt doen.
Liefst de zaak laten overnemen ,maar goed er zijn weinig advocaten die een prodeo zaak willen overnemen.En kan moeilijk elke advocaten kantoor afbellen en vragen of ze zo n zaak over willen nemen.


Toch kan ik u niet anders adviseren dan te proberen het met het kantoor uit te praten en, als u daar niet uitkomt, aan te geven dat u naar de deken zult gaan. Dat kunt u dan vervolgens doen en indien nodig kan die u wellicht ook helpen bij het vinden van een opvolger. Ik zou u wel willen aanbieden om u te helpen met uw zaak, maar ik behandel dit soort zaken niet.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag