Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Jarenlang is het maken van foto's uitgesteld waardoor er inmiddels 3 gaatjes te vullen waren, dat was al te voorkomen geweest. Bij 1 van die gaatjes ging t mis dat werd een wortelbehandeling en kroon, en de kroon werd keer op keer te hoog gelaten wat weer tot extra schade en kosten leiden, dat is allemaal niet makkelijk aan te tonen maar daarnaast heeft de tandarts de vulling naast het lege wortelkanaal gezet, (op foto te zien) wat dus nogal onstekinggevoelig is en hoe dan ook een keer geheel vervangen diend te worden a 2.000,- euro.
De tandarts wenst me op geen enkele manier tegemoed te komen. Moet ik hem aansprakelijk stellen? En kost dat al geld? Mvg

U kunt de tandarts aansprakelijk stellen als hij is tekort geschoten in de behandeling, m.a.w. wanneer hem/haar iets te verwijten valt. Dat lijkt er hier sterk op. Immers van een redelijk handelend en redelijk bekwame zorgverlener mag verwacht worden dat hij zorgvuldig omgaat met uw gebit. De geleden schade kunt u verhalen op de tandarts.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag