Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


IK heb een ingewikkelde lekkage, daar heb ik een lekdetectiebedrijf voor gebeld. Zij hebben ge- constateert, waar het lek zich bevindt, en daar hangt een prijskaartje van 659 euro aan. Zij adviseerden mij een loodgietersbedrijf te bellen en het lek te laten repareren. Dat bedrijf spoort het alleen op, maar repareert het niet. Ze gaven mij vooraf de zekerheid dat ze het lek op zouden sporen. IK heb nadien een loodgieter gebeld, heeft uiteraard dezelfde metingen gedaan, en kwam tot een totaal andere conclusie, hij weet zeker dat hij de oplossing heeft gevonden. Nu is mijn vraag, als de laatste loodgieter het juiste lek heeft gevonden en gelijk heeft, wat moet ik dan doen? Deze reparatie zal mij ook een x-bedrag gaan kosten, moet ik nu beide bedrijven betalen?

Heel graag Uw reactie.
Bij voorbaat hartelijk dank.

In antwoord op uw vraag het volgende;

Als men niet de arbeid heeft geleverd waarvoor u een aanvraag heeft ingediend, dan hoeft u ook niet s te vergoeden. Het bedrijf heeft niet naar behoren geleverd of de juiste diagnose gesteld en zodoende kunt u dit aan de kaak stellen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Hartelijk dank voor Uw reactie. Ik wacht nog op het rapport en de foto's van dat detectiebedrijf, alvorens de rekening te betalen. Ze zijn er erg traag mee, ik heb ze erover gebeld, en zij zouden het mij spoedig opsturen, tot dan is het wachten op de loodgieter, want hij wil eerst graag het rapport inzien voordat hij er ook zeker van is, dat zij een verkeerde diagnose hebben gesteld. Ik zou het heel fijn vinden, als dit bekend is, en de loodgieter heeft zijn conclusie getrokken, U dan weer te mogen benaderen. Dit kan even duren, niet dat U denkt ik hoor niets meer. Zodra ik meer wat weet, dan wil ik U graag weer benaderen. Ik ben blij met Uw duidelijke uitleg.


Als het bedrijf het erg lang op zich laat wachten met het gevraagde, dan kunt u een ingebrekestelling aankondigen om zo zorg te dragen dat men levert waarvoor u moet betalen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag