Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Beste,

Recent heb ik een andere baan gevonden en dit heb ik laten weten aan mijn huidige werkgever. Ik heb gezegd dat ik vanaf augustus bij mijn andere baan zou gaan werken en dat ik vanaf dan niet meer beschikbaar was om te werken. In juli stond ik gewoon nog ingedeeld omdat dit rooster al uitgebracht was. Ik zou nog ontslag nemen maar pas als ik zeker wist dat ik mijn andere baan leuk genoeg vond.

Nu ben ik ineens uitgeroosterd voor de hele maand juli. Hier heb ik niks van gehoord van mijn leidinggevende, ik weet het toevallig omdat het onderling werd doorverteld door collega's. Mijn vraag is nu of zij dit zomaar kunnen maken? Zij hebben dit gedaan zonder overleg, zonder iets te melden en zeker zonder mijn goedkeuring. De enige reden dat ik het weet is omdat ik het hoorde van een collega.

Ik hoor het graag van u! Alvast bedankt.

Begrijp ik uw uit verhaal goed dat u in juli niet ingeroosterd bent terwijl u nog wel gewoon in dienst bent? Of bent u veel minder ingeroosterd? En hoe zit het met augustus? Wat voor soort contract heeft u? Een uitzendcontract? Een min-max of 0-uren? Omdat de details nog wat onduidelijk zijn is het lastig te adviseren maar voor nader advies kunt u altijd contact met mij opnemen en dan zal ik kijken wat ik voor u zou kunnen betekenen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag