Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Wij hebben een vloer laten gieten maar deze is niet gegoten zoals afgesproken. Daarbij heeft het bedrijf totaal niet gecommuniceerd met ons over de gang van zaken. Nu blijkt dus dat de vloer niet is zoals wij hadden afgesproken en hebben wij met pijn en moeite contact gekregen. Hun voorstel is een kleine financiele vergoeding, alleen is dit niet naar tevredenheid. Nog even goed om te weten is dat zij aangeven, om het gewenste effect te krijgen moet je erbij aanwezig zijn. Die dag hadden wij vrij genomen maar bleken zij te weinig besteld te hebben waardoor het een dag verplaatst moest worden. Na eigen initiaitef kregen wij deze melding. Op dit moment willen wij een derde partij inschakelen om na te laten kijken of de vloer wel echt volgens de norm is en of wij in ons recht staan. Is dit een juiste manier? Of zijn er eerst andere manieren?

Ik adviseer u om eerst alles wat tot nu toe heeft plaats gevonden schriftelijk aan het bedrijf te bevestigen met vermelding van de volgens u aanwezige gebreken.en hen aansprakelijk te stellen voor alle kosten en schade die u lijdt en/of nog zult lijden maar hen ook uit te nodigen om tot een oplossing te komen.

Indien er voor u geen bevredigende oplossing komt dan is inderdaad de aangewezen weg om aan te tonen dat het bedrijf niet gepresteerd heeft zoals overeengekomen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Bedankt voor uw reactie! Wij hebben het bedrijf per brief al op de hoogte gesteld en zij kwamen met de oplossing 5% korting te bieden. Nu wil ik graag weten of dat a) een goede vergoeding is en B) of het wel goed is wat wij geleverd hebben gekregen.


beide vragen kan ik niet beantwoorden.

of de 5% korting gerechtvaardigd is weet ik niet.

Waartoe dient de vloer? zijn er bepaalde wettelijke eisen? Nen normen?

Dat wat u geleverd heeft gekregen dient in overeenstemming te zijn met de offerte/de afspraken die gemaakt zijn ten tijde van de koop.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag