Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Wij hebben een PVC vloer laten leggen in onze nieuwbouwwoning. Helaas is het egaliseren niet goed gedaan waardoor er onregelmatigheden in de vloer te zien waren. Dit is onlangs gerepareerd waarna het alleen maar erges is geworden. Nu wil het bedrijf de vloer opnieuw gaan leggen maar dan kunnen we 3 dagen het huis niet in en de woonkamer moet geheel leeg zijn.
De contactpersoon van het bedrijf gaf aan dat de meubels dan 3 dagen buiten moeten staan. Uiteraard gaan we hiermee niet akkoord. Mijn vraag is of het bedrijf ook verantwoordelijk is voor het tijdelijk opslaan van de meubelen en het vervoer daarvan. Het zijn een aantal meubelen die te groot zijn om even op de bovenverdieping te plaatsen.

Daarnaast hebben we 2 hoge kasten in de keuken met de koelkast/diepvries en de oven. De vloer is daar onderdoor gelegd (de kasten staan er dus op). Als de vloer opnieuw gelegd gaat worden zal het om deze kasten heen moeten. Dit is niet hoe wij het voor ogen hadden, hebben wij dan recht op een schadevergoeding?
Alvast bedankt,

De vloerlegger zal de vloer moeten leggen zoals u dat hebt afgesproken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u hem in gebreke stellen of compensatie eisen. Ook t.a.v. het tijdelijk opslaan van de meubels kan een schadevergoeding worden geƫist. Ik raad u aan dit schriftelijk te melden aan de vloerlegger.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag