Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


goede dag,

wij hebben een stacaravan gekocht in december 2016. deze is op de camping pas 3 weken geleden op onze naam over geschreven ivm achterstand in de administratie. nu zijn wij voor de overschrijving er achter gekomen dat er een aantal ramen die dubbelglas hebben lek zijn. dit hebben we besproken met de oude eigenaar en deze heeft gezegd dat dat wel goed zou komen. Ik moest de maten van de ramen door geven dan zou het goed komen. Tot op heden hebben we hier nu nog niets van gehoord. Tijdens de overschrijving heeft de oude eigenaar de kosten die nog open stonden bij de camping betaald. (dit waren de kosten voor het gas water en licht vanaf 1-1-2017.) deze kosten wil de oude eigenaar nu terug hebben van ons (wat ook logisch is), maar ik heb deze nog niet betaald omdat de ramen nog niet gemaakt zijn. De oude eigenaar dreigt op dit moment met een advocaat en sommeert ons om de gemaakte kosten te betalen.
Kunnen wij de lekker ramen als verborgen gebreken aangeven en dat wij daarom de kosten die de oude eigenaar betaald heeft, nog niet aan hem betaald hebben?

U kunt inderdaad betaling opschorting totdat de reparatie van het dubbelglas is voltooid. Als de verkoper heeft afgesproken dit spoedig te doen, kunt u hem hieraan houden desnoods schriftelijk op laten stellen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag