Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Ik heb een vraag gesteld over het kopen van een huis waar meerdere mensen nog staan ingeschreven die niet te traceren zijn.
Ik was in mijn vraag volledig besef ik nu. Het gaat nl. om een veiling. Dus ik kan misschien geen voorwaarde in de koopakte op laten stellen.
. in de beschrijving vind ik het volgende:
Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
Er is een aantekening bij het Kadaster, te weten:
"Sluiting object, Opiumwet. Ontleend aan: 556 datum in werking 24-2-2017 (Gegevens conform de gemeentelijke beperkingenregistratie).
Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Welk risico loop ik?
Wat is uw advies?

Ontruiming, voor zover aan de orde, is in dit geval geen probleem. Dus eventuele huurders vormen geen risico.

Het lijkt mij op grond van hetgeen u meldt dat een koop van deze woning geen problemen oplevert.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag