Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Beste meneer/mevrouw,

Wij hebben eind november 2016 een bank besteld bij Chateau d' Ax in Amsterdam. De vermoedelijke levertijd zal 10 a 14 weken zijn. Wij hebben 950 euro aanbetaald. De levertijd konden zij niet nakomen en wij hebben in april 2017 de order geannuleerd. (dit is ook akkoord bevonden door Chateau d' Ax) Wij hebben verzocht de aanbetaling terug te storten maar hebben tot nu toe nog niets ontvangen. Wij hebben diverse keren gebeld en gemaild waarbij tijdens het telefoongesprek diverse beloofde's worden gedaan maar niet worden nagekomen. Wij willen nu via de mail een betalingstermijn stellen. Wat moet in deze mail minimaal worden vermeld om deze zaak straks door te zetten naar onze rechtsbijstand?

ik begrijp dat u een rechtsbijstandsverzekering heeft.
Als dat juist is dan kunt u het beste de zaak nu melden bij de verzekeringsmaatschappij. Dat staat ook in de voorwaarden dat u een geschil moet melden.
Om te voorkomen dat men u uitsluit , omdat u zelf actie onderneemt, adviseer ik u om de zaak te melden bij uw maatschappij waar u rechtsbijstand-verzekerd bent.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag