Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


ruim 10 jaar geleden hebben mijn zoon en zijn vriendin een eind aan hun leven gemaakt. Hier is nogal wat over te doen geweest en na het onderzoek van de recherche kregen wij in grote lijnen te horen wat er gebeurd was. Het licht mij bij dat één van de rechercheurs mij toen verteld heeft dat de preciese toedracht pas bekend kon worden gemaakt na 10 jaar, althans dan ik pas dan inzage krijg wat er precies is gebeurd.

Is dit zo of heb ik dat verkeerd begrepen. Als dit wel zo is hoe en bij wie moet ik dat dan aankaarten Moet ik daarvoor dan contact opnemen met de recherche die dit onderzoek heeft gedaan

Verschrikkelijk wat u als ouder is overkomen. Ik wens u sterkte. ik adviseer u om bij de politie schriftelijk inzage te vragen van de processenverbaal die toen ter tijd zijn opgemaakt.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dank u voor het medeleven. Zo ets vergeet je niet maar wat we wel geleerd hebben is het hele gebeuren een plek te geven. Ik vraag dit omdat ik voor de kinderen van mijn overleden zoon een compleet verhaal wil maken. Ze beginnen nu zo langzamerhand de leeftijd te bereiken om te weten wat er zich allemaal precies heeft afgespeeld. Dit om te voorkomen dat ze straks allerlei roddels en wild-west verhalen te horen krijgen.

Moet ik dit opvragen bij de politie in Assen (waar het gebeurd is ) of kan ik dat via de politie in mijn woonplaats.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag