Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Volgens gebruiksaanwijzing trahekje geplaatst. Kleintje leunt er tegenaan waarna hij losschiet en de cassette van de muur los komt en achter de kleine man aan valt en op zijn hoofd terecht komt op de begane grond.

Geen vertrouwen meer in product. Kunnen wij het aankoop bedrag terug eisen en een kleine vergoeding voor gederfde inkomsten na een opname van 24 uur in het ziekenhuis?

Wat een vervelend incident. Ik hoop dat uw kind weer volledig herstel is en u van de schrik bekomen bent. Zoals u het omschrijft is het product niet deugdelijk en kunt u schadevergoeding vorderen. Ik kan ook begrijpen dat u geen vervanging wilt maar uw geld terug. Als u wilt kan ik u helpen bij het claimen van de schade. Mijn kosten kan ik ook in rekening brengen als aansprakelijkheid erkend wordt.

Beoordeel dit antwoord:

U kunt de producent aansprakelijk stellen voor niet nakoming. De cassette had niet los mogen schieten.

Indien gewenst kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

Ik wens uw kind een spoedig herstel toe.
Als u het traphekje volgens gebruiksaanwijzing hebt gebruikt en er is schade, dan dient de winkelier het tegendeel te bewijzen. Lukt dit niet dan dient hij de schade te vergoeden. Vaak is de winkelier daarvoor verzekerd. U dient hem dan ook in eerste instantie aansprakelijk te stellen. Als u wilt kan ik u een voorbeeldbrief toesturen. Wanneer aansprakelijkheid wordt erkend dan kost het u niets, omdat de te maken juridische kosten ook vergoed zullen worden. Neemt u desgewenst contact met mij op.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag