Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Hallo,mijn overleden oom huurde een elecrische boiler van de firma Kemkens uit Oss NB. Ik heb dat contract eerder deze maand opgezegd. Nu stuurde ze mij de algemene voorwaarden en een overeenkomst voor 144 maanden,waarbij de erfgenamen verplicht zijn de huur voor de resterende tijd over te nemen,zijnde 111 maanden.Ze hebben mijn oom hiervoor laten tekenen zonder ons in kennis re stellen,hoewel de man totaal blind was. Kan dit zomaar,en zitten wij hier nu aan vast?

In beginsel zit u er aan vast, maar de bijzondere omstandigheid van uw oom kan er toe leiden dat de overeenkomst kan worden vernietigd. Daarbij is de vraag of het voor de firma duidelijk was dat uw oom een overeenkomst afsloot. Voor meer info of hulp kunt u direct gratis contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

Ik raad u aan een beroep te doen op artikel 10, lid 2 van de algemene voorwaarden van Kemkens. Hierin staat dat erfgenamen het recht hebben de overeenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen. Ik raad u aan dit zo spoedig mogelijk te doen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ik ga dit nu onmiddelijk doen. Dank U voor de informatie.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag