Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb een vraag over mijn stiefzoon,
Ik heb een brief binnen gekregen van een deurwaarder vanwege mijn stiefzoon na meerdere aanmaningen zijn tandartsrekening niet heeft betaald.
de deurwaarder dreigt nu zijn spullen weg te halen nou lig ik daar niet erg wakker van mijn vrouw ook niet maar ik en mijn vrouw zijn bang dat ze beslag op onze spullen zullen leggen dus mijn vraag is kan dat zomaar?
En weten jullie misschien waar ik en mijn vrouw terecht kunnen voor informatie want hij lapt alles aan zijn laars de ene na de andere deurwaarder staat hier voor de deur om moedeloos van te worden hij moet ook 5 september 28 dagen gaan zitten in de gevangenis in Leleystad zodat we er aan wat kunnen doen.
Hopende dat jullie hier voor ons een antwoord op hebben.

Wat vervelend!
Als de stiefzoon op uw adres woont dan bestaat de kans dat de deurwaarder ook beslag kan leggen op uw spullen. U doet er verstandig aan bonnen, akten etc gereed te houden om het tegendeel te bewijzen dat de spullen ook echt van u zijn. Om zulke problemen in de toekomst te vermijden, kunt u overwegen hem uit te schrijven op uw adres of een postadres voor hem aan te vragen. Uw gemeente kan u hierover informeren.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag