Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Goedeavond allen,

Afgelopen 18 augustus is mijn scooter naar een erkende scooterzaak gegaan voor een beurt (vespa sprint) toen ik wegreed bij de scooterzaak op weg naarhuis merkte ik al meteen dat het niet lekker reed, en dat ik amper op snelheid kwam en minder snel ging (niet opgevoerd & wat dus 100% niet zo was voor de beurt.) toen ik bijna thuis was is heel de scooter in elkaar gelopen, en doet de scooter het dus helemaal niet meer.
Nu is mijn vraag wat kan ik daar aan doen? Sta ik juridisch gezien in mijn recht wanneer ik de schade verhaal op het scooterbedrijf?

Met vriendelijke groet.

U kunt uw schade niet met succes verhalen op de scooterzaak als u geen bewijzen hebt dat de schade valt toe te rekenen aan de zaak. Immers, deze zal aansprakelijkheid hoogstwaarschijnlijk afwijzen. Ik raad u aan eerst in overleg te treden met de zaak over welke werkzaamheden zijn verricht bij de beurt en of dit invloed kan hebben op uw schade. U kunt ook bij een ander zaak navraag doen als u het niet vertrouwt. Voor meer info of hulp kunt u vrijblijvend direct contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag