Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


ik heb ter goede trouw iemand laten inschrijven op mijn adres,na een week of 2 was het voor mij al duidelijk dat dit niet de juiste keuzen was.
Deze persoon is nu vertrokken na onbekende bestemming buitenland. Wel heeft deze persoon door middel van een aangetekend schrijven de gemeente verzocht zich uit te schrijven van mijn adres,en daarbij ook een kopie van zijn id toegevoegd. Dat dit bij de gemeente aan is gekomen is mij duidelijk, Want deze hebben mij telf benaderd dat ze het maar vreemd vonden dat de persoon zo kort ingeschreven stond en dat ze eerst uit gingen zoeken waar deze persoon nu verblijft,en dat d hangede dit onderzoek op mijn adres ingeschreven blijft. Mijn vraag is, mag dit? De persoon heeft aan alle eisen voldaan voor uitschrijving, en nu zit ik dan nog met dit persoon op mijn adres ingeschreven.

Ik ken de details van de zaak niet en ik weet evenmin om welke gemeente het gaat, maar in principe heeft het college van burgemeester en wethouders (B&W) de bevoegdheid om een onderzoek in te stellen als iets in hun ogen niet klopt en vreemd in de oren klikt.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag