Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Ik ben momenteel in de clinch met de gemeente den haag. Mijn auto is onterecht weggesleept en men verandert steeds van informatie. Daarnaast heb ik inkomstenderving opgelopen doordat ik de auto niet tot mijn beschikking had.
Ik heb bezwaar aangetekend tegen het besluit.

Ik ben het niet eens met dit besluit, omdat ik op het moment van parkeren in de veronderstelling was niets fout te doen. Ik zet mijn auto zoals te doen gebruikelijk in mijn woonstraat neer en weet absoluut zeker dat ik op dat moment geen borden heb gezien waarop stond dat daar een aantal uur
niet mocht worden geparkeerd, hier heb ik nog extra op gelet omdat ik juist zeker wilde weten dat mijn auto wel veilig zou staan voor de komende 2 weken.
Buitengewoon vervelend is daarnaast dat ik uitsluitend per brief een melding van de actie ontving, waardoor ik pas na mijn vakantie (ruim 10 dagen na dagtekening beschikking) actie kon ondernemen.

Op basis van deze argumenten wil ik u vragen een vermindering in de kosten te brengen, denk hierbij a.u.b. aan:
- het feit dat ik op vakantie was en ik hierdoor pas laat kon acteren. Dit brengt 10(!) extra stallingskosten met zich mee;
- u er van uit kunt gaan dat ik niets bewust heb overtreden, gezien ik de auto hier 2 weken moest neerzetten;
- de borden voor de, slechts paar uur durende, werkzaamheden niet zichtbaar waren ten tijde van mijn parkeren op 11/7 om ca 20.00 uur (als ze er toen al stonden waren ze wellicht omgedraaid o.i.d.)
- dat mijn totale kosten van 670 euro bizar hoog zijn als je het afzet tegen het verweten feit, hier is wel heel erg de botte bijl gehanteerd.

Tot slot wil ik meedelen dat mijn vertrouwen in de overheid weg is. Nu men weet dat ik de auto op de 11e heb geparkeerd, trekt men ineens de woorden terug.
Mijn vraag is: hoe kan ik de instelling vertrouwen als ze hun zaken niet op orde hebben?
- Verkeerde papieren sturen van een andere auto;
- Meerdere malen verkeerde info verstreken;
- Een aangetekende brief door de brievenbus gooien;
- Brieven met gevoelige informatie die niet zijn dichtgeplakt versturen.

Zou u mij kunnen helpen in het rechtzetten van deze zaak?

U geeft aan dat u bezwaar heeft gemaakt tegen het besluit van de gemeente Den Haag. Heeft de gemeente inmiddels een beslissing op bezwaar genomen? Zo nee, is er zicht op wanneer dit gebeurt? Wellicht dat we samen de bezwaargronden nog zouden kunnen aanvullen.
Kunt u mij het besluit van de gemeente toesturen, samen met het bezwaarschrift dat u heeft ingediend?

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag