Stel vraag

Particulier


Goedemiddag,
Ik heb vrijdag een mail gekregen van GGN Mastering dat ik nog een vordering van Essent open heb staan. Het gaat om een vordering van het jaar 2012/2013. Er zijn een aantal betalingen gedaan volgens hun maar niet alles. Ik heb hier al die jaren tot nu niets over gehoord en nu moet ik voor 31 augustus betalen of een betaalafspraak maken.
Ik heb een dossiernummer maar kan op hun site niet meer inloggen omdat het dossier gesloten is. Nu heb ik gebeld en zij hebben mij documenten gemaild waar ik het maar mee moet doen. Volgens de dame van GGN moet ik in kunnen loggen maar dit lukt niet. Het systeem komt telkens met de melding "dossier gesloten". Toch staat er volgens haar nog een bedrag open. Gevraagd waarom ik nooit meer wat gehoord heb maar dit zou komen omdat Essent over is genomen.

Ik zou graag willen weten of dit zomaar kan. Na 4 jaar hier op terugkomen en dan zo'n korte periode om te betalen en in de brief schrijven dat het ook kan dat er een dagvaarding uit gaat.

Ik heb een mail gestuurd met de vraag het dossier weer open te zetten zodat ik de documenten en de betalingen in kan zien, maar het antwoord kan 7 dagen op zich laten wachten. Die tijd heb ik niet.

Ik raad u in deze aan schriftelijk te melden dat u kennis heeft genomen van hun brief en de nota wilt voldoen (met een eventuele betalingsregeling) als dit terecht is, maar dat u bewijzen wilt. Overigens kan er tot 5 jaar terug gevorderd worden door de schuldeiser. Wel dient GGN u te hebben geïnformeerd tot betaling middels een 14-dagenbrief. Voor verdere hulp kunt u direct en vrijblijvend contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag