Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb via een bedrijf een andere motor gekocht voor mijn auto met 100% garantie. Toen mijn garage de motor ingebouwd had bleek de motor niet te werken. Garage heeft met het bedrijf gebeld en moest een aantal dingen proberen. Uiteindelijk bleek hij het echt niet te doen. Dus weer een andere motor gekocht bij ander bedrijf. Nu heb ik de aanschafkosten van de eerste motor terug maar de rekening van het inbouwen en er weer uithalen willen ze niet betalen. Ze hadden mij een goede motor beloofd met 100% garantie. Nu heb ik een rekening liggen met de kosten voor de inbouw en het er weer uit halen. Als ze mij een goede motor hadden geleverd had ik die extra kosten niet gehad. Ik kan die rekening niet betalen en vind ook niet dat ik daar voor opdraaien moet. heb het bedrijf al aantal keer gebeld en zo ook mijn garage. Ze zeiden tegen mijn garage dat als ze alles moesten betalen ze failliet zouden zijn. Rare opmerking. Moet ik het nu wel betalen of is het voor dat bedrijf

Het bedrijf is tekort geschoten in de nakoming van de verbintenis en is daarom verplicht alle schade te vergoeden die u door deze tekortkoming lijdt.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Maar hoe krijg ik dit bedrijf zo ver dat ze gaan betalen. Ik kan hiervoor geen advocaat inde arm nemen en kan dat ook niet betalen. Wat moet ik doen?


Neem eens rechtstreeks contact met mij op en laat uw telefoonnummer achter, dan bel ik u vandaag of morgen op om de mogelijkheden te bespreken.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Maar hoe krijg ik dit bedrijf zo ver dat ze gaan betalen. Ik kan hiervoor geen advocaat inde arm nemein en kan dat ook niet betalen. Wat moet ik doen? Ik zal morgen contact met u opnemen



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag