Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb rechtstreeks bij een hotel in Thailand een kamer met een debetcard geboekt. Ik had het bedrag in lokale valuta verkeerd omgerekend waardoor mijn debetcard saldo onvoldoende was en het bedrag niet geïnd kon worden. Toch kreeg ik een officiële boekingsbevestiging van het hotel die er nu een week later nog steeds staat als ik middels"manage my boeking" het bevestigingsnummer invoer.

Daar ben ik niet blij mee daar ik een veel betere aanbieding van dit hotel heb gevonden. Ik heb de de betreffende debetkaart geblokkeerd en wil nu de aanbieding boeken met een andere debetcard.

Had de eerste boeking wel tot stand mogen komen nu ik mij niet aan de boekingsvoorwaarden gelijk betalen bij boeking heb gehouden? Is de bevestiging/boeking, zonder betaald te hebben conform de strikte voorwaarden betalen bij boeking hierdoor feitelijk niet onrechtmatig, of moet ik alsnog betalen?

Is gewoon een rechtsgeldige en afdwingbare overeenkomst ontstaan. Misschien kunt u onderhandelen over de prijs en stellen dat u een betere aanbieding hebt gevonden.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag