Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Wij hebben een auto gekocht op 4-2-2017 overeenkomst getekend door beide partijen kosten auto 12450 euro inruil waarde oude auto 1750 euro.
er staat onder aan de brief in hele kleine lettertjes dat de verkoper het bedrag van inruil waarde mag veranderen op de factuur stom van ons maar er staat ook het totale factuurbedrag zal conform deze overeenkomst zijn ?
Nu is het geval dat onze auto total loss gereden is niet onze schuld maar daar komt hij dan we krijgen de waarde waar wij onze auto voor gekocht hebben garage heeft dus de factuur aangepast auto 12450 euro DAN KORTING 500 euro in ruil oude auto 1250 euro de verzekering haalt dus de korting van het bedrag af we zijn al benadeeld dat we binnen 6/7 maanden weer een andere auto moeten kopen maar dat de verzekering dan ook zegt we trekken die 500 euro van het totaal bedrag af al contact gehad met de garage maar die kunnen de bon niet meer corrigeren dus kortom de getekende overeenkomst is dus anders dan het factuur ik vind dit erg vreemd graag een goede raad of hulp

Het is onbekend waarom de verzekeraar de korting toepast, ik denk meer aan het eigen risico bij schade. Als de inruilwaarde hierdoor lager wordt, dan doet u er verstandig aan dit aan te laten passen op de overeenkomst in overleg om misverstanden te voorkomen. Een verwijzing naar de factuur daarbij is ook mogelijk. Kortom, het dient duidelijk te zijn voor partijen dat er een wijziging is doorgevoerd. Mocht u er samen niet uitkomen neemt u dan direct contact met mij op voor verdere hulp.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag