Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Ik ben in 2014 gescheiden van mijn ex-vrouw, wij hebben toen een convenant laten opstellen.
Dit convenant bleek echter voor beide partijen niet toereikend, waardoor wij een tweede convenant hebben laten opstellen.
Helaas vond mijn ex-vrouw het blijkbaar nodig om twee weken terug (vrij onverwachts) een brief van haar advocaat op mijn deurmat te doen vallen.
Hierin stond vermeld dat mijn ex het niet eens is met verschillende zaken in ons convenant vandaar haar gang naar een advocaat.
Vreemd genoeg refereerde deze advocaat naar het eerst opgemaakte convenant, ik heb de advocaat hierop gewezen en ook op het feit dat in het huidige convenant staat dat wij bij een meningsverschil eerst in gezamenlijk overleg er uit moeten zien te komen , lukt dit niet dan moet er een registermediator ingeschakeld worden, komen we er dan nog niet uit dan kunnen we een advocaat inschakelen.
Ook heb ik aangegeven dat ik dit een hele rare gang van zaken vind, ik moet er alles aan doen om me te houden aan de regels van mijn convenant, en vervolgens hoeft de ''tegenpartij' dit dus niet te doen.

Helaas trekt de advocaat van mijn ex vrouw hier helemaal niets van aan, nadat ik haar na enkele dagen was gaan vragen of ze mijn mail wel had ontvangen stuurde ze mij een mail waarin geen antwoord te lezen was alleen dat ze (met klem) nog steeds aanstuurde op een overleg tussen mijn ex en mij, met haar ''erbij''.

Kan iemand mij vertellen wat ik in deze situatie kan/mag/moet doen/ondernemen?

Mij is onduidelijk om welke zaken in het convenant het concreet gaat, maar ik raad u in zo'n geval aan zelf een advocaat in de arm te nemen. Vrijblijvend mag u hiervoor contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag