Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Wij hebben recent een woning bezichtigd. Nu hebben wij het goede nieuws ontvangen de woning te mogen huren. Wij hebben wij nu een acceptatie formulier ontvangen die wij dienen te tekenen, echter staat daar het volgende in: "Ondergetekende verklaart de woning te willen huren voor de geldende huurprijs en voorwaarden en verklaart het huurcontract te zullen ondertekenen. Bij intrekking van deze acceptatie is huurder €181,50 incl btw wegens administratiekosten verschuldigd en de eventuele huurderving als gevolg van de annulering."
Het huurcontract evenals de voorwaarden zijn ons nog totaal onbekend, vandaar dat wij terughoudend zijn in het ondertekenen.
Nu dachten wij zelf het document netjes op te sturen met in de begeleidende mail en opmerking dat wij (nog) niet akkoord kunnen gaan gezien gebrek aan relevante informatie. Kunnen wij op deze wijze voorkomen om bij afwijzing toch tot deze kosten verplicht te zijn?

Als u tekent dan kunt u gehouden worden aan het contract. Beter is om de voorwaarden toch op te vragen waaronder er verhuurd gaat worden en dan pas te tekenen als u daarmee akkoord gaat.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag