Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Wanneer wij als consultancy bureau afspraken maken met partners over commissie, wat hebben wij dan voor een overeenkomst nodig?

Werkwijze is als volgt:

Wij adviseren een bedrijf over één van onze partners > Onze partner neemt contact op met het bedrijf die wij hebben geadviseerd > de partner verkoopt zijn/haar product of dienst aan het bedrijf > Wij ontvangen commissie over de verkochte dienst of product > Process herhaalt zich bij verschillende bedrijven waar wij contact mee hebben.

Ik kom verschillende overeenkomsten tegen alleen weet ik niet welke wij nu nodig hebben.

U kunt hier niet zo maar een overeenkomst voor van internet halen maar er dient een maatwerk overeenkomst te worden opgemaakt waarin de werkwijze is vastgelegd, alsmede de hoogte van de commissie en de betaalmomenten. Ook dienen afspraken te worden gemaakt hoe omgegaan wordt met annuleringen, klachten en aansprakelijkheidsstellingen. Deze overeenkomst dient aan te sluiten op uw eigen algemene voorwaarden en dient bij voorkeur een bepaling te bevatten die er op neer komt dat de overeenkomst prevaleert boven de algemene voorwaarden van de opdrachtgever.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag