Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


En tijd geleden heb ik en brief van en incasso büro gekregen.Het gaat om en bedaling aan Credit Suisse. Die vraagt mijn om 600€ die zij nog tegoed hebben. Ik was daar niet mee eens. Nu heb ik weer en brief van dat incasso büro, daar is ook en brief van Credit Suisse bij. Zij zegen dat dat van 2011 was en dat dat rente en aanmaning was.ik woon al 35 jaar in Nederland , ben Nederlander, heb geen geld op deze bank( helaas) Ik heb nu weer en e-mail gestuurd naar dat incasso büro dat ik met jullie kontakt opneem. Wat moet ik nu doen?

Wanneer u geen schuld hebt aan deze bank kunt u niet meer doen dan dat laten weten en vervolgens afwachten. Men zal u moeten dagvaarden om de vermeende schuld te incasseren en u kunt dan bij de rechter verweer voeren. De bank zal de vordering dan moeten aantonen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Bedankt voor u antwoord ,
Vraag:Het gaat over rente en aanmaning voor 2010 .Ik heb nooit wat gehoord of gezien, ook heb ik daar geen geld op de bank. Ik heb vroeger, dat is nog voor 2000 en keer geld op gehad maar dat was de moeite niet.Dus ik wacht maar af.
Gr.E.P.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag