Stel vraag

Particulier


Ik heb een restschuld bij een bank inzake verkoop woning in 2012, omdat ik destijds zonder werk ben komen te zitten heb ik de woning moeten verkopen met een flinke restschuld.

Sinds eind 2013 ben ik een regeling overeengekomen met de bank voor een aflossing van €500,- per maand welke ik nog steeds keurig voldoe.

De regeling moet wel via een deurwaarder geint worden ( werkwijze bank), omdat ik niet naar tevredenheid informatie krijg van de deurwaarder heb ik een online inlog code opgevraagd betreft mijn restschuld rekening.

In de overzichten die ik kan zien van de laatste 24 maanden, blijkt dat er in 2017 geen enkele mutatie is geweest, terwijl ik wel betaal.

Mijn vraag is:
Is de bank verplicht mij een overzicht te verschaffen van alle af-en bijschrijvingen sinds 2013?

Dit omdat de bank mij niet wil ontvangen of mij verdere gegevens wil verstrekken, ik word voor informatie steeds retour gestuurd naar de deurwaarder.

U kunt op verzoek en kosten afschriften opvragen tot 7 jaar geleden. Tevens is de deurwaarder verplicht om inzage te geven van de handelingen die hij verricht. Ook is een maandelijkse overzicht ook verplicht jegens u. Als er onduidelijkheden zijn heeft u het recht op adequate uitleg.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag