Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Mag een psychiater die mij niet kent en schijnbaar op papier mijn behandelaar was een verslag ondertekeken?wij kennen elkaar niet. Mag dat?

Geachte heer, mevrouw,
Het lijkt me niet dat dat kan. Wat staat er in dat verslag?
met vriendelijke groet,

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Meerdere dingen die niet kloppen en onjuist zijn.
Deze brief is naar mijn huisarts gegaan.
Er zou een nieuw signaleringsplan zijn gemaakt, wat niet zo is, diagnose die ze achterhaald vonden staat als hoofddiagnose ( er is mij destijds verteld dat dat verzekeringstechnisch een diagnose in die trant moest zijn ipv depressie) dat ik stabiel ben ipv suicidaal, dat ik mijn leven op orde heb en talloze aktiviteiten onderneem ( terwijl ik door lichamelijke ziekte bijna niks kan en boodschappen doen al teveel is), dat soort dingen.
Het is een ontslagbrief met verslag.
Ik kon eigenlijk al eerder niet meer in mijn eigen woonplaats terecht omdat ik niet in een "ernstig genoeg " hokje geplaatst kon worden.
De behandelaren wisselden, de laatste nam ontslag en ik kreeg te horen dat ik naar een andere plaats moest ( kan door lichamelijke ziekte niet reizen ) of verwijzing naar andere ggz. Ik koos voor verwijzing. De brief klopt echter voor geen meter en ik heb eerder problemen gehad na onjuiste informatie verstrekken. Op papier was voorheen ook al iemand anders hoofdbehandelaar omdat eigenlijke behandelaar op papier niet bevoegd was hiervoor. Nu lijkt dit weer te zijn gebeurd.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag