Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Hallo
Ik ben per 1 september bij een nieuwe baan begonnen. Ze hebben mij 32 uur per week beloofd. (Geen jaarurensysteem). Contract straat ook 32 uur p.w
Mijn rooster was eerst goed totdat, ze alles op de kop gooiden ik kwam direct 50 uur in de min. Rn direct aan gegeven dat ik veel te weinig in was geplant ik moest me niet druk makem het kwam wel goed.
Oktober weer te weinig. En november weer. Weer aangegeven dat ik te weinig uren draai en dat ik bereid ben om op een andere locatie werkzaamheden te verrichten dit was niet mogelijk.
En de minuren ontstaan bij alle collega's omdat, ze te veel werknemers hebben aangenomen met hoge contracten. Daarnaast zijn er van 2 personen uren komen te vervallen waardoor er nog minder werk is. Ze geven aan dat ik alle minuren moet inhalen maakt alleen niet uit binnen hoe zn tijd.
Ik wou graag weer terug naar mijn oude werkplek en dit is mogelijk maar, ik wil weten hoe het zit met minuren.
Mvg,

Als er een contract is met een afgesproken aantal uren maar er is minder werk dan komt dit voor rekening en risico van de werkgever. Hij mag de minuren dan niet verrekenen en moet u de afgesproken aantal uren uitbetalen. De minuren hoeft u ook niet in te halen. Voor meer info kunt u indien gewenst direct contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

U hoeft de minuren niet in te halen, onder voorbehoud.

Indien gewenst kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Hallo ik neem even contact met u op.
In ieder geval bedankt voor uw reactie.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag