Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Mijn zus en haar toenmalige man hebben een aan tal jaren geleden een aanzienlijk geld bedrag van ons gestole ze zegt zelf dat het haar toenmalige man was maar ze waren getrouwd en zij heeft er net zo hard van geprofiteerd ik wil dit geld terug ook al is het lang geleden wat kan ik doen

Een aantal jaren geleden klinkt nog niet zo lang dat u het niet terug zou kunnen vragen. U moet wel kunnen bewijzen dat het gebeurd is, en daarna het geld invorderen, met bijvoorbeeld een deurwaarder.

Uw zus is, als zij toen getrouwd was in gemeenschap van goederen, medeverkrijger van het toegeeigende bedrag, ik neem tenminste voor het gemak aan dat dat bij haar scheiding ook voor een gedeelte naar haar is gegaan.

Om meer te kunnen zeggen zou ik inzicht moeten hebben in de specifieke kenmerken van de zaak; begint u vooral, voordat u met mij of een van mijn collega's verder praat, met het aanleggen van een zo volledig mogelijk zaakdossier.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

oke dank je voor je reactie heb alleen het bankschrift nog maar ik ga haar mede aansprakelijk stellen via een aangetekende brief



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag