Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb ontslag genomen nu zegt mijn werkgever dat ik niet hoeft uit te werken en door betaald krijg en werd van het terrein verwijderd hoe nu verder??

U heeft gedurende de rest van uw contract een vrijstelling gekregen van werkzaamheden. Dat betekent dat u niet meer hoeft te werken tot aan de einddatum van het contract, maar dat u wel recht heeft op beloning, vakantiegeld e.d.

Van belang is wel dat u dit op schrift bevestigd heeft gekregen va uw werkgever. Als dit niet zo is, geeft u dan vooral (schriftelijk) aan dat u beschikbaar blijft voor werkzaamheden. U heeft immers slechts recht op uw salaris als u zich (breeid toont om) houdt aan uw verplichtingen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ik heb een email verstuurd met nogmaals mijn ontslagbrief en datum tijd vermeld dat k aanwezig was op kantoor en aangegeven dat als ik toch moest uitwerken ik dat graag vernam dus neem aan dat dat ook geld als schriftelijk?


Jazeker. Heeft u ook aangegeven dat zij u vrijgesteld hebben van werkzaamheden?

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ik ben vanmorgen 24-11-2017 om 08:30 bij u op kantoor geweest voor mijn ontslag in te dienen. Ik heb u mijn ontslag brief overhandigd bij deze stuur ik deze nog via email. u hebt mij gezegd dat ik niet meer hoeft uit te werken hoewel ik dat wel had gewild. U heeft mij gezegd dat dat niet nodig was en dat u mij de maand December deed door betalen. Mocht u toch nog willen dat ik kom uitwerken dan verneem ik dat graag. Deze email heb ik verstuurd


Dat lijkt me een mail die uitstekend beschrijft wat uw positie is. Als ik u was zou ik (bereikbaar) gaan genieten van de extra vrije tijd die u gegund is!

Beoordeel dit antwoord:

Ik raad aan om te rekenen met de opzeggingstermijn, opdat dit voor u geen vervelend staartje krijgt.

Indien gewenst kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag