Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Een tijdje geleden ben ik een contract overeengekomen met een andere ondernemer met betrekking tot het bestellen van onze producten. Met onze webshop www.shinart.nl verkopen wij custom scheenbeschermers voor voetballers.

Het contract dat wij zijn overeengekomen met de betreffende ondernemer, bestaat uit een afname van 100 paar scheenbeschermers, waarbij ook alle voorwaarden zoals betalingstermijn en productietermijn zijn opgenomen. Echter, is de betreffende ondernemer zijn afspraken (nog altijd) niet nagekomen en wachten wij nog altijd op de betaling van de scheenbeschermers. Het gaat hierbij om een bedrag van ruim €9000,-.

Ondertussen hebben wij al meerder herinneringen verstuurd en hebben wij ook een ingebrekestelling gestuurd. Ik wil graag hulp bij deze kwestie en zou graag horen wat de beste vervolgstappen zijn op dit moment.

Ik kan u in deze kwestie verder helpen door een incassoprocedure op te starten. De kosten hiervan zullen zoveel mogelijk op de wederpartij worden verhaald. U kunt contact met mij opnemen om te bespreken wat ik hierin voor kan betekenen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag