Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Goedemiddag

Graag wou ik weten wat de te volgen stappen zijn. Ik werk als uitzendkracht bij een bedrijf. Er was een interne vacature waar ik op gereageerd heb en vervolgens voor aan genomen ben. Nu ben ik eigenlijk benieuwd waar ik recht op heb. Blijf ik uitzendkracht of moet het bedrijf een contract aanbieden?

Geachte vragensteller,

Als u het om een andere functie gaat binnen het bedrijf als dat waarvoor u middels het uitzendbureau werkzaam bent, zult u een contract aangaan met het bedrijf zelf, tenzij het bedrijf heeft gehandeld vanuit een uitzendpositie.

Voor nadere info mag u mij direct benaderen, desgewenst.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Het gaat idd om een andere functie. Wat bedoelt u met gehandeld van uit een uitzending positie? (Dat ze ook mijn fase A door mogen zetten?)


Beste,

Dank voor uw tegenreactie.

Hetgeen ik bedoel is dat de nieuwe functie niet vanuit een uitzendpositie wordt aanvaard. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal u een contract van het bedrijf zelf verkrijgen. De fase A is een uitzendbeding in uw uitzendovereenkomst. Dit betekent dat de opdrachtgever gedurende fase A de uitzendopdracht altijd tussentijds kan opzeggen. Dus als u een een baan krijgt binnen het bedrijf aangeboden dan kan de werkgever de uitzendopdracht opzeggen.

Bij dezen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag