Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Zijn gehuwd in gemeenschap van goederen. Besloten gehuwd te blijven, maar (tijdelijk) apart te gaan wonen. Inkomsten kostwinnaar 90000 en parner 12000 per jaar. Willen en kunnen financieel (totaalinkomen) beide vrije sector huren. Inkomensverlies in de toekomst is vrijwel uitgesloten,

Relatie is zeer goed en verwachting is dat deze ook zo blijft. Besloten is om totale inkomen door 2 te delen, zodat beide een goede uitgangspositie/start hebben. Dit willen we, indien nodig, ook notarieel of anders vastleggen.

Bij vesteda verhuur te horen gekregen, dat alleen naar inkomen van huurder gekeken wordt. Dit zou betekenen voor mij geen probleem, maar voor mijn vrouw wel. (inkomenseis van X per maand)

Vraag die we hebben is ;
Op welke wijze kunnen ervoor zorgen, dat een verhuurder of een bedrijf als vestia zowel voor mij als mijn vrouw een huurwoning uit de vrije sector kan/zal accepteren .?

Dit is alleen mogelijk als u opzettelijk zaken verzwijgt. Bij het ontdekking ervan door verhuurder is dat reden om bijvoorbeeld het huurcontract te ontbinden. Soms accepteert een verhuurder een borg die groter is dan het juridisch toegestane bedrag. Indien u vermogen hebt zou u dit kunnen aanbieden, er zit wel een risico aan.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag