Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


ik ben uitgeschreven uit brp doordat ik niet kon reageren op brieven van de gemeente
deze zijn nl. door de vriendin van m'n zoon of in de vuilnisbak verdwenen of beantwoord met vertrokken buitenland.
ik stond daar al enkele jaren ingeschreven maar was daar nooit of ik was in spanje of verbleef bij m'n broers of kennissen als ik in nederland was.
In mei is m'n zoon in detentie gegaan en is mij verzocht me uit te schrijven zodat z'n vriendin div.toeslagen aan kon vragen.
.ben bij de gemeente geweest maar wouden me niet uitschrijven als ik geen adres had in het buitenland.
Heb 13 nov nog een nieuwe ID kaart gehad van de gemeente . daarbij heb ik aan gegeven dat ik niet naar het buitenland zou gaan ivm hartklachten en dat ik hard aan het zoeken was naar woonruimte.
Die uitschrijving heeft plaats gevonden 1 dec.2017.
ik ben daar achter gekomen door n brief van het ziekenkosten verzekeraar dat ik na 30 dagen niet meer verzekerd zou zijn.
Ben daarna na n andere gemeente gegaan om me in te schrijven .Deze hebben n onderzoek gedaan .resultaat was negatief .heb n schrijven gehad dat ze me niet inschrijven kan in beroep tot 2 maart.
zit met zorg verzekering, uitbetaling aow en zorgtoeslag.
wat te doen.???

Bent u AOW gerechtigd , dan kunt u gewoon een Spaans adres opgeven en alles regelen, zo nee , misschien is het handig om een contract te hebben van verhuur van een kamer bij kennissen of familie. Ik kan me niet voorstellen dat die gemeente het gezamenlijke verzoek afwijst. Het is zeer van belang dat u verzekerd blijft gezien uw klachten.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag