Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb een overeenkomst getekend voor deelname aan bepaalde training persoonlijke ontwikkeling (cycletraining) en ter plekke het inschrijfgeld ad 197.- betaald. Er stond ook bij: het inschrijfgeld nonrefundable is. Uit eigen beweging getekend.

Ik heb ondertekend dat ik akkoord ga met algemene voorwaarden. Hierin staat op de site het volgende vermeld.

Heb ik recht op restitutie van het inschrijfgeld als ik binnen 12 uur na aanmelding en betaling per pin schriftelijk mijn annulering heb gemeld ( ruim 7 weken voorafgaand aan start training 14 feb -melding, 6 april start training . Met andere woorden is hier sprake van bedenktijd van de aankoop zonder het inschrijfgeld kwijt te zijn?

Artikel 3. Betalen, wijzigen en annuleren
3.1 De deelnemer(ster) gaat akkoord met de betalingsvoorwaarden zoals omschreven staan achter de door hem of haar aangekruiste optie op het aanmeldingsformulier.


3.2. Alle trainingen en of events zijn exclusief catering en/of overnachtingen tenzij dat uitdrukkelijk anders schriftelijk is gecommuniceerd.


3.3 Voor het annuleren of wijzigen van een training dient de deelnemer een email te sturen naar office@ met een uitdrukkelijk verzoek tot bevestiging.


3.4 Voor het annuleren van een deelname aan een training of event kunnen de volgende kosten verbonden zijn

Binnen 10 dagen na inschrijving: geen kosten*
Tot één maand voor aanvang: inschrijfgeld*
Binnen één maand voor aanvang van de training: volledige trainingsgeld**
* (a) Met aftrek van de kosten van reeds geleverde voorbereidingsmaterialen zoals toegang tot de e-learning omgeving, boeken en beeld en geluidsdragers.


* * In geval dat de 10 dagen bedenktijd (punt 1 ) valt binnen de annuleringstermijn van een maand (punt 2) dan is deze laatst genoemde voorwaarde leidend.


3.5 Voor het wijzigen van een datum van deelname aan een training of event kunnen de volgende kosten verbonden zijn

Voor één maand voor aanvang: geen kosten
Binnen één maand voor aanvang: € 97,00 administratiekosten

Als u binnen 12 uur zich bedenkt dan vervalt de gehele overeenkomst. Bij ondertekening van de overeenkomst had men u de algemene voorwaarden moeten overhandigen of direct kenbaar moeten maken.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dank voor uw heldere antwoord.
Ze hebben me inmiddels bevestigd dat het restitutiegeld deze week nog wordt teruggestort.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag