Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Goedenavond,
Hierbij graag uw aandacht voor het volgende;
O
In december is de auto v mijn vader in amsterdam gestolen. Hij was all- risk verzekering bij aegon.
Er gold natuurlijk een wachttermijn van 30 dagen.
Er is ook iemand namens de verzekering thuis langsgeweest om alles na te vragen; wat er allemaal gebeurt was etc. Het gaat overigens om een volkswagen golf tdi uit het jaar 2012 met alle full options.

De verzekering gaf vaker telefonisch aan dat ik de aanschafwaarde zou uitbetaald krijgen.

Nu blijkt dat de verzekeringsmaatschappij niet meer uitbetalen omdat mijn vader het certificaat van het ingebouwd alarmsysteem niet kan overleggen.

Mijn vader heeft dit niet vd garage gekregen en of erop gewezen.
Bij het afsluiten vd verzekering is hij hier ook niet op geattendeerd door de medewerkers van de verzekeringsmaatschappij.
Ook hebben we een keer gebeld met aegon met het algemene vraag of er een alarmcertificaat nodig is bij en 2e handse auto. Het antwoord van de medewerker is dat dit niet geldt bij auto's van onder de e 25000. Mijn vader heeft de auto voor e 18000 gekocht.

Nu hebben we gen idee wat we hier mee kunnen doen? Kan een advocaat ons hierin helpen of moetrn we beter een klacht indienen bij de Kifid?

Ik hoop dat u ons op weg kan helpen.

Met vriendelijke groet
,

Mw. R.

Ik raad u aan een klacht in te dienen bij het Kifid met zoveel mogelijk bewijzen. Als er mbt het certificaat niet is gewezen door de verzekeraar of afgegeven door het bedrijf dan valt deze wel enige verwijt te maken. Als u wilt kan ik u in deze zaak bijstaan. Neemt u daartoe desgewenst direct en vrijblijvend contact met mij op.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag