Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Goedemorgen,


Ik zou graag advies van jullie willen hebben hoe ik dit verder moet behandelen.

Wij hebben door een bedrijf zonnepanelen laten plaatsen. Nu stonden er in de offerte 2 panelen meer dan geplaatst konden worden. Wij hebben er een energiebespaarlening voor afgesloten en het bouwdepot is inmiddels afgesloten ( dd. 29-01-2018)en betaald aan de fa.

De heer waar ik steeds contact mee heb zei me dat zodra het bouwdepot gesloten is hij het bedrag zou crediteren naar onze rekening. Ik heb al meerdere keren gebeld want nog steeds is het niet bijgeschreven. Afgelopen vrijdag belde ik weer en vertelde hem dat het deze week toch echt moet worden overgemaakt. Dit is dus niet gebeurd.

Hij zegt steeds dat hij het vervelend vind of dat hij de boekhouder opdracht heeft gegeven en vraagt zich af waarom het nog niet geregeld is. Misschien allemaal smoesjes, ik weet t niet.

Wat kan ik doen als hij weer niks van zich laat horen?

Ik hoop dat u me advies kunt geven.

Met vriendelijke groet,
C.

Stuur een laatste schriftelijk aanmaning (liefst per aangetekende brief) met daarin een uiterste termijn voor betaling. Geef ook aan dat indien niet binnen die termijn is betaald, u aanspraak maakt op de wettelijke rente en buitengerechtelijke incassokosten en dat u zich het recht voorbehoudt om zonder nader aankondiging een incassoprocedure te starten.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag