Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Ik heb een intimidatie, bedreiging, lichte mishandelings -situatie mee gemaakt omtrent de honden van een over/overbuurvrouw waar mijn hond niet in de buurt mocht komen op een groot grasveld, 15 meter was ik van haar vandaan waar zij haar honden uitliet aan de lijn. , Mijn hond schoot los van de riem ,en zij werd heel boos en zei hou die honden bij je en anders stuur ik ze op je af! Ik zei nog kan dat niet wat vriendelijker, is niet nodig etc.
Daarna uit de buurt gebleven, hond weer aan de riem , even later kwam ik ze weer tegen , we moesten dezelfde richting en ik liep /4/5 en meer meters van haar vandaan, en zij metnhaar honden, paralel aan ons.
Ik deed nog op afstand na doorgelopen te zijn, wat mededelingen (het was 2.30 snachts)zoals jammer dat het gebeurde, was niet nodig, prettige avond en tegen mijn hond je bent stout geweest je mag niet met haar honden spelen (ze mogen elkaar graag) en commando "naast", we liepen voor haar en haar honden uit allemaal waren ze aan de lijn.,
Ik zei spreek je man wel (die ken ik goed en is veel vriendelijker en dreigt niet met zn honden, dat zei ik niet maar dacht ik )
Bijna om de hoekstonden we stil en ik was" te dichtbij" blijkbaar , 2 meter, ze zei Fuck off nadat zij verschillende keren op afstand doei geroepen had naar mij, van jij kletst maar....
En zei ze: "Als jij de hoek om bent, is lacht hij om jou."
Dus ze nam me totaal niet serieus en voelde me opgewonden worden en de negatieve spanning tussen ons oplopen.
En wilde wel serieus genomen worden en gerespecteerd, daarom zei ik na dat ze zei dat ze de politie ging bellen, omdat ik te dichtbij stond;
Ik ga je man spreken(noemde zn naam) en liep snel om de hoek met mn honden en belde aan zo laat nog want het licht brandde, ik had immers geen ruzie met hem maar een conflict met haar, en wilde gehoord worden...
Toen is ze ookom de hoek gekomen en liep dreigend op me af , en riep we 3x me vastpakkend bij mn jas heel stevig , wil jij mn (puber) kinderen wakker maken(de man kwam niet aan de deur, had nachtdienst) . ik zei nee en trachtte al voor het vastpakken haar met mijn hond te ontwijken , ze hiel me wel 10 min vast en zei ook nog wel 3x dat ze m'n gezicht zou verbouwen als ik haar nog zou durven aan te spreken, toen hield ze me nog vast en we draaiden om , was bij het voetbalhek van haar huis,mijn huis was om de hoek. ik riep laat, me los 3x en daarna (bij het omdraaien ik stond nu met de rug nr destraat en niet naar het hek eerst wel!)help en brand 2/3 keer en ze gaf me nog onverwachts een schop na , naar mn rechterbovenbeen en toen liet ze pas los. Ondertussen pakte ik wel de bril van haar neus , krasde per ongeluk haar gezicht, en heb deze later (toen ik eindelijk los was)niet met opzet beschadigt(, is gevallen en verbogen, in verstandsverbijstering , uit zelfverdediging omdat ik zo bang was (gemaakt)en terug gegeven even na de schop en de honden darteleden onschuldig om ons heen . Ze had ook nog geroepen tijdens mij vasthouden, voor de 2de keer ik laat de honden los!
Bij het de bril terug geven toen ze afgekoeld was en bij haar voordeur stond met haar honden bijhaar voordeur. Er was niets gebeurd tussen de honden)inmiddels en ik op 3 meter afstand met mijn hond bij haar deur . Daarop zij zei; "Die ga je betalen" (bij het teruggeven dus)Daarna naar huis gegaan en een briefje geschreven was nauwelijks af toen stond de politie voor de deur , ik nog in schock! Zi met een ander verhaal, over de bril dat ie krom was en of ik et dan met haar man schadetechnisch met mijn verzekering wilde regelen etc, en mij dreigverhaal werd niet gehoord, de schop geloofden ze niet, er waren immers geen getuigen , jammer, wat een pecht! Wanneer ik hetniet wilde regelen zou ik meegenomen worden naar het buro waar we dan beiden aangifte zouden moeten doen om 03.30 snachts van deze mogelijk strafbare feiten mbt vernieling van de bril en mishandeling , beide (krassen op haar gezicht , en schop, en bedreiging/intimidatie van haar kant en was het hoog opgelopen.
Nu heb ik wel een rekening gekregen van 4745 euro en moet het allemaal betalen er zijn geen getuigen , en de vrouw vertelt een heel ander verhaal aan de politie en haar man, die de rekening van de bril heeft betaald al aan de opticien uit zijn portomonee(strategie wrsch),

Ik heb geen bewijzen alleen de blauwe
plek op mijn rechterbovenbeen....ik was wel heel bang en heb gehandeld mbt de bril uit noodweer maar niet teruggedreigd of geschopt, bleef gelukkig kalm uiterlijk, innerlijk was ik ook boos en angstig. Dit ook gezegd tegen de politie (wijkagent)die later aan mijn deur kwam (mij overroulen)!.Ze deden toch al hun nachtelijke ronde
Achteraf toen ze weggingen nog wel bedankt en ervoor dat ik bang was van die vrouw en haar ook niet wilde spreken natuurlijk dus nu loopt het via haar man die niet bij de situatie was en alleen zn geld wil en verder interesseert het hem niet dus...

En; de politie die Mij niet serieus nam , omdat ik niet gebeld had direct na deze nare nachtsituatie;,
En me bijna mee wilde nemen/voor het blok zette, voor een aangifte doen als ik geweigerd had "verzekering technisch" mee te werken er in toe te stemmen dat de buurman t met mij zou komen regelen mbt de rekening.

Zij nemen geen verantwoordelijkheid voor haar intimiderende gedrag en hebben het verhaal verdraaid, dus ik sta niet sterk


Is wat de vrouw heeft gedaan straf baar is met niet voorbedachte rade de bril beschadigen strafbaar?
Heeft het überhaupt zin om hier van de vrouws houding en intimideren de gedrag (ze ontplofde) aangifte te doen,

Een melding wil ik wel maken, slachtofferhulp ingeschakeld al en ev advocaat want ik wil niet zonder meer betalen!,


Andere technische vraag; Kan de verzekering het" voorschieten" of moet ik "vooraf" betalen, dat de verzekering met dit verhaal (mij gelooft?) haar verhaal tegen het mijne, wat moeilijk allemaal.... Er hangen wel camera's maar die buren kan ik er niet nr vragen en er wordt dan weer veel geroddeld...

We komen er niet uit zo en zal ik geheel alleen de schade van de bril , montuur en glazen moeten betalen omdat ik deze van haar neus heb afgepakt uit a, noodweer ,zelfverdediging , ook zodat ze losliet?
Ze had me toch niet mogen dreigen zo vaak en schoppen wegen aanspreken als gevolg van mijn "stoute" hond, die met haar honden bevriend is notabene.
En ook niet bedreigen ;Na irritatie van mijn kant over haar negatieve houding en dat ik aanbelde?
Het is mij vooraf niet gezegd nm dat ik niet mocht aanbellen en het licht in huis stond aan.
Ze dacht waarschijnlk echt dat ik het deed om haar kinderen wakker te maken en hen te pesten maar daar was geen spraken van!
Geen rede om zich zo naar mij zo wan-te gedragen.
Ik voelde me erg onveilig in haar buurt toen, in de buurt van mijn huis,want ondanks ontwijken met mn hond kon ik niet wegkomen en hield ze me woedend vast! Ik ben bang dat het weer kan bebeuren ook...
Omdat haar honden niet goed te boek staan, ze zijn bang dat ze bijten, en dan krijgen ze een spuitje....zei ze ook blijf met die hond weg, ook angst van haar kant en de honden beschermen...en mag ik haar niet meer aanspreken (deed ik toch al heel zelden afgelopen anderhalf jaar(onze hond wordt 2 jaar bijna (half April)
Er werd verkeerd /gekleurd waargenomen te snel geoordeeld, en angst gezaaid naar mij toe en ze heeft geschopt!
Ik ben nog steeds verbaasd dat het allemaal gebeurd is en dat ik niet ook heel boos ben geworden.

Ik was min of meer verlamd van angst en heb me zelf niet verdedigd fysiek alleen om help en brand geroepen uiteindelijk, toen liet ze me nog niet los en gaf nog een schop na.

Nu zo is dit verhaal lang geworden en duidelijk, welke stappen kunnen we nu het beste ondernemen om niet de brilschade te hoeven betalen, die een gevolg was van haar houding en negatieve beschamende gedrag?

En daarnaast vertelt ze niet de gehele waarheid, waardoor ik de zwarte piet toegeschoven krijg....

Maw geen eerlijk verhaal vertelt, ik voel me respectloos en oneerlijk behandeld en getergd... nu en moet ook nog de schade van de bril betalen!
De bril heb ik teruggegeven gelukkig en ik heb hier geen woord van gelogen.
Waarom zou ik ook?
Ik heb nog nooit een bril van iemands neus zo afgetrokken, was ook niet nodig!

##Is een leugendetector gebruiken op het politieburo een mogelijkheid?

Ik kan zo met deze buren niet met een schone lei beginnen en dit nooit vergeten(de angst die haar gedrag terweeg bracht}, (de honden om ons heen bleven rustig gelukkig)

En vergeven is nav haar oneerlijke verhaal ook moeilijk...
Ik heb verteld naar eer en geweten

Kunt u dit verhaal nar mijn email adres sturen svp, een screenshot, ik dan u zeer bij voorbaat voor uw advies, begrip en medewerking!
Als het verhaal nog niet duidelijk genoeg is wil ik het wel telefonisch toelichten ev.

Na belezing van het zeer lange verhaal is het niet de bedoeling dat men de schade direct zelf gaat vergoeden voordat er bewijslast en aansprakelijkheid is gesteld. Een aangifte van mishandeling bestaat uit hoor en wederhoor en dat kan ik uit uw verhaal niet opmaken. In uw geval zou wel degelijk een tegen aangifte doen om uw zaak kracht bij te zetten. Laat u het hierbij zitten dan neemt u genoegen met de aangifte van de tegenpartij wat u voor de rechter zwak maakt.

De 'schadevordering' zal eerst maar eens bewezen moeten worden dat u deze opzettelijk veroorzaakt heeft. Uit uw verhaal wordt duidelijk dat het een kwestie is van samenloop van omstandigheden, wat met zich meebrengt dat men verantwoordelijk is voor eigen gedrag en handelen.

Nogmaals verzoek ik u om spoedig wederhoor te geven aan de politie.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dank u voor uw zorgvuldige antwoord, (1)dus u zegt dat ik zeker aangifte moet doen (geen melding?) terwijl het een niet opzettelijk schadeverhaal is door samenloop van omstandigheden!

Waarmee ik dus nr de verzekering kan stappen , ook met hoe u het benoemd in mijn eigen woorden,
(2)Om de bril toch vergoed te krijgen via mijn verzekering?
En dan komt het vast goed...
Al is de tegenpartij niet ter goeder trouw en ik wel vind ik mr het is en blijft natrlijk het woord van die buurvrouw tegen die van mij of niet

(3)als er geen getuigen zijn, sta ik toch zwak en zij misschien ook?

Daarom wil ik niet percee aangifte doen , met alle rompslom die het met zich meebrengt en kosten als er een gerechtelijke procedure wordt gestart, eigen bijdrage , veel tijd mee gemeoid etc, etc, en geen zeker uitkomst!

(4)Wel ev melding maken en het via mijn verzekering regelen in eerste instantie, en later ev aangifte doen kan toch ook?of mn verzekering nu wel of of niet uitkeert naar mij en ik naar hen(de tegenpartij, lettrelijk ook)

Ik heb geen enkele medwerking van hen , geen excuuses , ik heb wel een excuus gegeven en gezegd da the t me spijt meerdere malen, zij niet)
(4B )We kunnen niet in de minne schikken , via de buurtbemiddelaar dit conflict oplossen en deze schade...en bv ieder de helft betalen, dat zou mooi zijn en fair... en past bij deze tijd toch?
Zoals ik ook al voorgesteld heb vanuit een diepere rede (integerheid van als 2 vechten in de samenloop van omstandigheden hebben 2 schuld...) aan de man . Hij wil er niets van weten...

Die man die het voor zn (geschrokken ) vrouw doordat ik de bril afpakte ) allemaal zg zakelijk en netjes en kalm overkomend (niet van binnen)zsm wil regelen en opneemt al zegt hij steeds ik was er niet bij (nee bij mij ook niet) Lekker makkelijk! .
En hij wil zn geld snel terug want hij bewaakt zijn portomonee, (en die van haar...zij kan t blijkbaar niet zo snel betalen en ze hoeft ook even niets.., wordt gespaard, ik niet...

Schade vergoeding van de bril van 475 euro Via hun verzekering gaat vast niet lukken en als het via mijn verzekering lukt (wel eigen risico)
(5)Dan hoef! ik toch ook geen aangifte te doen?
(6)Het kan neem ik aan ook later nog wel , wanneer verloopt de aangifte termijn dan?

(7)Of aangifte doen nadat de schade is betaald wat zou dat opleveren,
is er nog kans op een eerlijk verhaal van die mevrouw?
Ik denk van niet omdat ze de bril vergoed wil hebben en houden...! Dit is mijn gedachte

En zij hebben een ander (veel milder)verhaal (de betreff buurvrouw neemt en niet de verantwrdlkheid voor haar houding en intimiderende gedrag en de geuitte dreigementen en de schop na en niet voor het afhandelen van de *brilschade etc, dat klopt heeft u goed gezien.

Dat* laatste "regelt" haar man nu met mij , onder druk van binnen 2 wken moet het met mijn verzekering geregeld zijn anders gaan ze aangifte doen idd.
Dat klinkt in mijn oren weer als een soort dreigement,

(8)Mogen ze zo naar mij handelen, en me zo onder druk zetten, en zo steeds over mijn grenzen gaan terwijl ik ook nog een heel ziek kind thuis heb op het moment (al 2 weken)?

(9)Waar is de moraal en het ethisch en integer handelen, naar eer en geweten, gebleven in dit verhaal?

En zo proberen ze mij alle schuld opzettelijke verbuiging vd montuur(de glazen waren nog heel, ik moet wel alles vergoeden( omdat de glazen niet meer in de montuur passen en er geen andere nieuwe montuur voor de oude glazen past zg ) van de bril in de schoenen te schuiven...

De aanleiding ervoor ,dat de vrouw het toch min of meer uitgelokt heeft, en ik haar niet kon ontwijken, dat had ik echt gewild, om escalatie te voorkomen, bij het hek met mijn hond, interesseert hen niets...vergeten ze het liefst...

Ik heb de bril pakken echter uit zelfverdediging gedaan, zodat ze zou stoppen met dreigen! en niet met opzet, want als ik haar had kunnen ontwijken was dit ook niet als zodanig gebeurd (met de bril)

Dan had ik de kans ook niet gehad, de bril van haar neus te pakken, was deze niet gevallen en verbogen (10 min later gebeurd) als zij uit mijn buurt was gebleven en me niet had vastgepakt nm...
Ze had mevoor mijn part wel boos mogen wegsturen omdat ik aangebeld had snachts, als ze dat had gedaan was de brilschade er zeker niet geweest!!

Dit verhaal is te verwarrend om aan de verzekering te vertellen, dus die details/uitleeg etc laat ik denk ik weg.
(9B) Of helpt het wel mee, het zo eerlijk mogelijk te vertellen? Ik weet het niet goed meer..
Zeg alleen dat de bril per abuis is stuk gegaan en dat is ook de waarheid,

(10)Ik hoef toch niet in detail te treden naar de verzekering of wel?

Als ze me gewoon zonder dreiging en zonder fysiek en verbaal geweld had weggestuurd, was deze schade niet ontstaan aan de bril nm.
Dit omdat ik haar aangesproken had mbt de honden ervoor en daarna , 2e kwartier mbt het incident/conflict, aangebeld had (incident duurde wel een half uur)(aanbellen vonden ze onbeleefd en zeer irritant zo blijkt .
Maar daarmee wordt haar gedrag ervoor en na het aanbellen! wel goed gepraat m.i en gaat zij (schade)vrij uit. Dit is echt een nachtmerrie voor mij..

_______________________________________________________________________________________
***En ik heb ook nog last van de blauwe schopplek en diepe pijn in mn rechterbeen, waarvoor ik zsm naar de doctor ga) .
Beter van wel, ik kan het er niet bij laten zitten idd, als bewijslast?***
_______________________________________________________________________________________
Zeker weten van niet was het met die bril niet gebeurd als zij dus rustig was gebleven. Maw was een absurde en angstige situatie voor mij .

En zij wilde mij bang maken en dat is haar nog gelukt ook, al bleef ik uiterlk kalm...
De opmerking op zn laatst van die bril ga jij betalen toen zij zag dat deze per abuis verbogen was door mij, zei mij genoeg !
Ze had toen al haar strategie bepaald om dus geen schuld te krijgen ervan.
Zij was het zg slachtoffer nu en ben ik de "dader"....geworden..

(11)Dat ze geen verantwrdelkheid wil nemen vr hr gedrag wat aanleidng tot die zelfverdediging en dus beschadiging gaf, en het daarom aan haar man overlaat , mag dat zomaar?

(12)En gaat mijn verzekering onderzoek doen denkt u? Het is een betrekkelijk klein bedrag en maar een particuliere zaak?

En dat zij het er niet meer over wilt hebben (met mij iig niet=taboe nu) zegt haar man ook.

Okay dit is mijn aanvullende verhaal en mijn 12 vragen er nog over, als u nog meer tips heeft dan hoor ik het graag! (ruim een uur getypt)

Hartelijk dank voor uw (2e) reactie! Ik ben met uw deskundige reactie zeer geholpen voor nu en komende week denk ik ook .

Al weten we nog niet hoe deze zaak zal aflopen met lange nasleep denk ik en heel naar omdat we dit niet hebben gewild zo,
Nog los van het onveilige gevoel in de buurt wat ik nu heb en, het trauma en de fysieke schade etc, etc die ik opgelopen heb...
Ps Ik wil zsm verhuizen daarom, urgentie hierom aanvragen ev, ook dat komt er nog bij...

Tot slot ;
De buurvrouw heeft mij met impulsief en met boze opzet nog een schop nagegeven ophet eind van het mij dreigen en vasthouden !, Dit om mij met opzet bang te maken, zodat ik haar niet meer zal aanspreken mbt de honden, dit is mijn conclusie! Ze heeft haar zin nu.

En; ze heeft er niet bij nagedacht dat ik daarom haar bril zou kunnen pakken als zelfverdediging, dat ik iets zou terugdoen dus.
Gelukkig is het in een paniekreactie bij mij gebeurd en omook om haar te doen stoppen, wakker te schudden dat ze me uiteindelijk losliet na dat ze een keiharde schop na gegeven heeft (dus geen lichte mishandeling maar zware (correctie)en ik de bril dus pakte , hoe kon ik anders?


Met vriendelijke groeten en ik hoor nog eens van u, Jj


Reactie van de vraagsteller

Dank u voor uw zorgvuldige antwoord, (1)dus u zegt dat ik zeker aangifte moet doen (geen melding?) terwijl het een niet opzettelijk schadeverhaal is door samenloop van omstandigheden!

Waarmee ik dus nr de verzekering kan stappen , ook met hoe u het benoemd in mijn eigen woorden,
(2)Om de bril toch vergoed te krijgen via mijn verzekering?
En dan komt het vast goed...
Al is de tegenpartij niet ter goeder trouw en ik wel vind ik mr het is en blijft natrlijk het woord van die buurvrouw tegen die van mij of niet

(3)als er geen getuigen zijn, sta ik toch zwak en zij misschien ook?

Daarom wil ik niet percee aangifte doen , met alle rompslom die het met zich meebrengt en kosten als er een gerechtelijke procedure wordt gestart, eigen bijdrage , veel tijd mee gemeoid etc, etc, en geen zeker uitkomst!

(4)Wel ev melding maken en het via mijn verzekering regelen in eerste instantie, en later ev aangifte doen kan toch ook?of mn verzekering nu wel of of niet uitkeert naar mij en ik naar hen(de tegenpartij, lettrelijk ook)

Ik heb geen enkele medwerking van hen , geen excuuses , ik heb wel een excuus gegeven en gezegd da the t me spijt meerdere malen, zij niet)
(4B )We kunnen niet in de minne schikken , via de buurtbemiddelaar dit conflict oplossen en deze schade...en bv ieder de helft betalen, dat zou mooi zijn en fair... en past bij deze tijd toch?
Zoals ik ook al voorgesteld heb vanuit een diepere rede (integerheid van als 2 vechten in de samenloop van omstandigheden hebben 2 schuld...) aan de man . Hij wil er niets van weten...

Die man die het voor zn (geschrokken ) vrouw doordat ik de bril afpakte ) allemaal zg zakelijk en netjes en kalm overkomend (niet van binnen)zsm wil regelen en opneemt al zegt hij steeds ik was er niet bij (nee bij mij ook niet) Lekker makkelijk! .
En hij wil zn geld snel terug want hij bewaakt zijn portomonee, (en die van haar...zij kan t blijkbaar niet zo snel betalen en ze hoeft ook even niets.., wordt gespaard, ik niet...

Schade vergoeding van de bril van 475 euro Via hun verzekering gaat vast niet lukken en als het via mijn verzekering lukt (wel eigen risico)
(5)Dan hoef! ik toch ook geen aangifte te doen?
(6)Het kan neem ik aan ook later nog wel , wanneer verloopt de aangifte termijn dan?

(7)Of aangifte doen nadat de schade is betaald wat zou dat opleveren,
is er nog kans op een eerlijk verhaal van die mevrouw?
Ik denk van niet omdat ze de bril vergoed wil hebben en houden...! Dit is mijn gedachte

En zij hebben een ander (veel milder)verhaal (de betreff buurvrouw neemt en niet de verantwrdlkheid voor haar houding en intimiderende gedrag en de geuitte dreigementen en de schop na en niet voor het afhandelen van de *brilschade etc, dat klopt heeft u goed gezien.

Dat* laatste "regelt" haar man nu met mij , onder druk van binnen 2 wken moet het met mijn verzekering geregeld zijn anders gaan ze aangifte doen idd.
Dat klinkt in mijn oren weer als een soort dreigement,

(8)Mogen ze zo naar mij handelen, en me zo onder druk zetten, en zo steeds over mijn grenzen gaan terwijl ik ook nog een heel ziek kind thuis heb op het moment (al 2 weken)?

(9)Waar is de moraal en het ethisch en integer handelen, naar eer en geweten, gebleven in dit verhaal?

En zo proberen ze mij alle schuld opzettelijke verbuiging vd montuur(de glazen waren nog heel, ik moet wel alles vergoeden( omdat de glazen niet meer in de montuur passen en er geen andere nieuwe montuur voor de oude glazen past zg ) van de bril in de schoenen te schuiven...

De aanleiding ervoor ,dat de vrouw het toch min of meer uitgelokt heeft, en ik haar niet kon ontwijken, dat had ik echt gewild, om escalatie te voorkomen, bij het hek met mijn hond, interesseert hen niets...vergeten ze het liefst...

Ik heb de bril pakken echter uit zelfverdediging gedaan, zodat ze zou stoppen met dreigen! en niet met opzet, want als ik haar had kunnen ontwijken was dit ook niet als zodanig gebeurd (met de bril)

Dan had ik de kans ook niet gehad, de bril van haar neus te pakken, was deze niet gevallen en verbogen (10 min later gebeurd) als zij uit mijn buurt was gebleven en me niet had vastgepakt nm...
Ze had mevoor mijn part wel boos mogen wegsturen omdat ik aangebeld had snachts, als ze dat had gedaan was de brilschade er zeker niet geweest!!

Dit verhaal is te verwarrend om aan de verzekering te vertellen, dus die details/uitleeg etc laat ik denk ik weg.
(9B) Of helpt het wel mee, het zo eerlijk mogelijk te vertellen? Ik weet het niet goed meer..
Zeg alleen dat de bril per abuis is stuk gegaan en dat is ook de waarheid,

(10)Ik hoef toch niet in detail te treden naar de verzekering of wel?

Als ze me gewoon zonder dreiging en zonder fysiek en verbaal geweld had weggestuurd, was deze schade niet ontstaan aan de bril nm.
Dit omdat ik haar aangesproken had mbt de honden ervoor en daarna , 2e kwartier mbt het incident/conflict, aangebeld had (incident duurde wel een half uur)(aanbellen vonden ze onbeleefd en zeer irritant zo blijkt .
Maar daarmee wordt haar gedrag ervoor en na het aanbellen! wel goed gepraat m.i en gaat zij (schade)vrij uit. Dit is echt een nachtmerrie voor mij..

_______________________________________________________________________________________
***En ik heb ook nog last van de blauwe schopplek en diepe pijn in mn rechterbeen, waarvoor ik zsm naar de doctor ga) .
Beter van wel, ik kan het er niet bij laten zitten idd, als bewijslast?***
_______________________________________________________________________________________
Zeker weten van niet was het met die bril niet gebeurd als zij dus rustig was gebleven. Maw was een absurde en angstige situatie voor mij .

En zij wilde mij bang maken en dat is haar nog gelukt ook, al bleef ik uiterlk kalm...
De opmerking op zn laatst van die bril ga jij betalen toen zij zag dat deze per abuis verbogen was door mij, zei mij genoeg !
Ze had toen al haar strategie bepaald om dus geen schuld te krijgen ervan.
Zij was het zg slachtoffer nu en ben ik de "dader"....geworden..

(11)Dat ze geen verantwrdelkheid wil nemen vr hr gedrag wat aanleidng tot die zelfverdediging en dus beschadiging gaf, en het daarom aan haar man overlaat , mag dat zomaar?

(12)En gaat mijn verzekering onderzoek doen denkt u? Het is een betrekkelijk klein bedrag en maar een particuliere zaak?

En dat zij het er niet meer over wilt hebben (met mij iig niet=taboe nu) zegt haar man ook.

Okay dit is mijn aanvullende verhaal en mijn 12 vragen er nog over, als u nog meer tips heeft dan hoor ik het graag! (ruim een uur getypt)

Hartelijk dank voor uw (2e) reactie! Ik ben met uw deskundige reactie zeer geholpen voor nu en komende week denk ik ook .

Al weten we nog niet hoe deze zaak zal aflopen met lange nasleep denk ik en heel naar omdat we dit niet hebben gewild zo,
Nog los van het onveilige gevoel in de buurt wat ik nu heb en, het trauma en de fysieke schade etc, etc die ik opgelopen heb...
Ps Ik wil zsm verhuizen daarom, urgentie hierom aanvragen ev, ook dat komt er nog bij...

Tot slot ;
De buurvrouw heeft mij met impulsief en met boze opzet nog een schop nagegeven ophet eind van het mij dreigen en vasthouden !, Dit om mij met opzet bang te maken, zodat ik haar niet meer zal aanspreken mbt de honden, dit is mijn conclusie! Ze heeft haar zin nu.

En; ze heeft er niet bij nagedacht dat ik daarom haar bril zou kunnen pakken als zelfverdediging, dat ik iets zou terugdoen dus.
Gelukkig is het in een paniekreactie bij mij gebeurd en omook om haar te doen stoppen, wakker te schudden dat ze me uiteindelijk losliet na dat ze een keiharde schop na gegeven heeft (dus geen lichte mishandeling maar zware (correctie)en ik de bril dus pakte , hoe kon ik anders?


Met vriendelijke groeten en ik hoor nog eens van u, Jj



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag