Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Hi,

Ik ben 18 jaar oud en werk in een supermarkt 2 jaar lang mijn contact is hulpkracht mede werker maar ik moet team leider functies uit voeren dat ik heb ik een jaar lang moeten doen maar nu heb ik nee gezegd dat beviel de baas niet kunnen ze mij nu over plaatsen naar een andere filiaal.
ik heb ook tevens een 2-12uur vast contact

het is nu zo ver dat de assistent manager rodels over mij moet vertellen aan de manager. dat ze een reden proberen te zoeken om mij der uit te halen.

wat kan ik het beste doen,
kunt u mij meer uit leg geven

Voor het overplaatsen naar een ander filiaal moet er worden gekeken naar de arbeidsovereenkomst en de cao. Hierin staat hoe het zit met het overplaatsen naar een ander filiaal en eventueel welke voorwaarden daaraan zijn verbonden. Wat betreft de roddels is het verstandig een gesprek aan te gaan. Een assistent-manager heeft een voorbeeldfunctie en het is niet de bedoeling dat hij/zij roddelt. Misschien kan er in een gesprek meer duidelijkheid komen over wat er van u verwacht wordt en wat u van hen verwacht. Ontslaan tijdens een vast contract moet een erg goede reden voor zijn en kan in ieder geval niet zomaar.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag