Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb van de week mijn auto verkocht,hij uit 1999. Hij ging hem voor onderdelen gebruiken en zou hem meteen meenemen,hij kon alleen de vrijwaring niet meteen regelen en zou dat later opsturen naar mij via de mail.Stom dat ik was heb ik hem alles meegegeven en heeft hij na 2 dagen hem nog steeds niet overgeschreven. Hij komt steeds met rotsmoesjes maar ik ben het vertrouwen in een goede afloop nu al verloren. Hoe kan ik zo snel mogelijk van mijn probleem af? Ik heb een soort van koopovereenkomst met hem op papier maar daar heb ik ook niet zo een vertrouwen in. Eigenlijk heb ik ook niet zoveel informatie van hem,alleen een telefoonnummer en een bedrijfsnaam.

Wat vervelend. U dient hem zo spoedig mogelijk in gebreke te stellen om de overschrijving te regelen. Wellicht kunt u via de kvk achter het adres komen en hem schriftelijk benaderen. Geeft u aan dat hij de auto onrechtmatig onder zich heeft als hij deze niet overschrijft.
Wilt u hulp of meer info neemt u dan desgewenst direct contact met mij op.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Heel erg bedankt voor u duidelijke antwoord. Gelukkig is het niet meer nodig,mijn vader heeft vanmiddag hem aan te telefoon gekregen en opeens ging alles in een stroomversnelling. Ik heb nu mijn vrijwaring binnen,dus er zijn voor de rest geen stappen nodig. Nogmaals bedankt,ik zal volgende keer voorzichtiger zijn.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag