Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Goedenmorgen,
In een slecht verleden ben ik catvanger geweest. In 2010 , nadat ik alle auto,s van mijn naam had gehaald en de boetes had betaald kreeg ik een overzicht van achterstallige wegenbelasting zo,n 15.000 euro! Dit is inmiddels 8 jaar geleden en ik heb er nooit meer iets van vernomen. Ik heb ook geprobeerd om erachter te komen of ik gesignaleerd sta bij de KMar helaas zonder resultaat. Mijn vraag is of dit verjaard is en zoja kan ik dan zonder problemen reizen naar niet shengenlanden ivm famillie overzee. ps ik heb alleen een overzicht vd schulden gekregen, nooit een dwangbevel. Met vriendelijke groet D.

De schuld is op basis van uw toelichting verjaard, mits tijdig gestuit want dan blijft de schuld nog 5 jaar open staan. In beginsel kunt u vrij reizen. Wordt u toch aangehouden dan raad ik u aan bewijzen te overleggen en bezwaar te maken.
Voor meer info of hulp kunt u desgewenst direct en vrijblijvend contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dit weegt al jaren erg zwaar op mij ik durf niet eens meer voorzichtig positief te zijn ... Ik heb nooit meer iets vernomen hierover en heb dus ook geen bewijzen verder...Ik heb ook nauwlettend de post in de gaten gehouden al die jaren..Misschien dat ik over een jaar of 2 weer eens belastingsaangifte doe want ook dat heb ik sinds 2010 niet meer gedaan. Niet dat het zoveel uitmaakt aangezien ik in de bijstand zit. Grt.D.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag