Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Geachte M.,
24 jaar geleden hebben we ons huis laten bouwen.
Een jaar of 8/ 9 geleden heeft de gemeente samen met het waterschap een vijver van 50 meter lang en 8 meter breed naast ons huis laten realiseren op een afstand van 2-3 meter van ons huis. We krijgen last van scheurtjes in de muren en het erf hebben we inmiddels al 5 keer opnieuw betegeld wegens constante verzakkingen.
We zijn reeds 4 jaar met de gemeente in gesprek voor een eventuele oplossing maar komen geen stap verder. Ze komen beloofde afspraken zeker al jaren niet na! We worden aan het lijntje gehouden en zijn het zat. Welke juridische stappen kunnen we ondernemen? Wacht uw reactie graag af.
Hartelijke groet.

U dient de gemeente eerst schriftelijk in gebreke te stellen om de gemaakte afspraken na te komen binnen een redelijke termijn, bij gebreke waarvan u herstel elders op kosten van de gemeente kunt laten verrichten. De inmiddels door u verrichte herstelwerkzaamheden kunt u tevens claimen bij de gemeente. Heeft u daarvan bewijzen dan voegt u deze bij.
Vaak kan een brief van een jurist de zaak vlot trekken. Neemt u desgewenst vrijblijvend contact met mij op voor overleg.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag