Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Goedemiddag,
Naar aanleiding van een advertentie van een tuin/graafwerkzaamheden bedrijf mijn voortuin opnieuw laten bestraten en hekwerk laten plaatsen.
Dit alles is zeer slordig en onzorgvuldig gedaan en ik heb op papier een jaar garantie gekregen maar mijn apps worden wel gelezen maar niet beantwoord.
In de app al meer dan 20 maal erop aangedrongen om een afspraak te maken maar nog steeds geen afspraak kunnen maken.
Ik heb alleen mondeling de prijsafspraak en geen nota ontvangen of betalingsbewijs ontvangen maar wel dus een handgeschreven garantie van 1 jaar op hun werk.
Nu heb ik een das rechtsbijstand verzekering is het mogelijk denkt u om die ervoor in te schakelen of heeft het totaal geen zin omdat ik geen nota heb.
Graag een beoordeling van uw kant.
M.v.g

Als u kunt bewijzen dat er een opdrachtovereenkomst is van werkzaamheden aan de tuin: in app of e-mail of opgenomen telefoongesprek , zou dat afdoende moeten zijn. Als uw verzekeraar de zaak niet wil aannemen, kijk ik er graag naar. Het is noodzakelijk dat u de aannemer in gebreke zet, in een schriftelijk aangetekende brief , stellen de dat u het werk niet accepteert en dus het nog niet is opgeleverd. Hij moet binnen een redelijke tijd tot herstel over gaan anders zegt u dat u het een derde op zijn kosten laar doen. Zo staat het ook in de wet.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Hartelijke dank voor uw reactie.. ik ga er mee aan de slag.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag