Stel vraag

Politie, Justitie

Particulier


mijn werkauto is in beslag genomem omdat ik openstaande boetes heb als ik niet werk kan ik ook niet betalen ik probeerde met cijb regeling te treffen maar die doen het niet omdat mij werk auto in beslag is genomen hoe moet ik verder als werken mij onmogelijk wordt gemaakt en ze mij meer kosten aan me vast maken wat kan nog doen om mij werkauto terug te krijgen om te werken dat alles wat ik heb om nog mijn hoofd boven water te houden

U zult helaas op een andere manier naar uw werk moeten. Maar ik zou eerst de situatie met uw werkgever bespreken. T.a.v. het cjib kunt u wellicht een betalingsregeling treffen als dit mogelijk is. en dan uw auto terugkrijgen. Mogelijk dat u ook nog bezwaar kunt maken tegen de boetes.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dank u wel

Dat wist ik al het punt is dat ze dit mogen doen je verder de in grond te persen
waneer je probeert eruit te komen


Van belang is te weten of u zelfstandige bent. Het leggen van beslag op zaken die u nodig heeft om uw boterham te verdienen kunnen worden opgeheven.
Het lijkt mij niet dat de auto van uw werkgever is, immers u heeft boetes te betalen, dan is het in dat geval niet mogelijk dat er beslag wordt gelegd op de auto van uw werkgever.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag