Stel vraag

Politie, Justitie

Particulier


Beste,

Afgelopen nacht heb ik sex gehad met een vrouw, er is geen een mogenlijkheid geweest hoe het ook maar een beetje tegen haar zin in geweest zou kunnen zijn,. we gaan al een langere tijd goed met elkaar om en is zijn we vrij close met elkaar geweest. nou heeft een vriend mij verteld dat ze zecht dat het tegen haar zin in is geweest en dat ze nog niet weet of ze aangifte wilt doen. ze heeft een achtergrond met psychishe problemen en ik weet echt niet wat ik op dit moment kan doen.
er zijn meerdere getuigens die hebben gezien dat wij heel close waren alleen duidelijk was er niemand bij op desbetreffent moment zelf.
Ik aan de vriend gevraagd of ze een gesprek wilt hebben met mij en haar psychiater. maar ik heb het advies gekregen haar niet zelf proberen te bereiken. is er iets wat ik kan doen voordat aangifte word gedaan, of als er aangifte word gedaan. ik weet dat het geen sexueel misbruik is geweest maar ik ben heel bang dat het mijn woord tegen haar woord word.
ik hoor graag van u,

Ik adviseer u om telefonisch rechtstreeks contact met de betreffende mevrouw op te nemen en haar voor te houden wat u heeft gehoord. U kunt dan de gang van zaken met haar bespreken en ook opname van dat gesprek maken. Dat kan dan dienen als bewijs. Indien de dame blijft dat ze tegen haar zin met u sex heeft gehad en dat ze overweegt om aangifte te doen, dan adviseer ik u om - op voorhand - contact met de politie op te nemen en uw verhaal daar te doen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag