Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Hallo
Ik heb een probleem met vakantie garant.
Ben tijdens mijn werk gebeld met een mooi verhaal ik gaf aan geen tijd te hebben maar ze was redelijk dominant .het verhaal leek erop dat ik 20% korting zou krijgen bij een boeking.ze ging mij een formulier toesturen waarop ik kon reageren,
Dit formulier kreeg ik niet wel later een mail dat ik moet betalen omdat ik niet had gereageerd op hun mail 340 euro per direct
Mail terug gestuurd dat ik nooit wat had gehoord en er geen gebruik van wens te maken . Helaas geen boodschap aan betalen had ik maar in de spam moeten kijken. En ja hoor daar is de mail.
Nu dreigen ze met deurwaarder help wat moet ik doen heb negens een handtekening voor gezet

In beginsel geldt er geen bedenktijd bij het boeken van vakanties, maar deze vorm van verkoop is een agressieve vorm en neigt naar een oneerlijke handelspraktijk. U kunt deze overeenkomst dan ook vernietigen op grond daarvan. Doet u dit schriftelijk liefst aangetekend.
Komt u er samen niet uit, dan wil ik wel naar uw zaak kijken.

Beoordeel dit antwoord:

Dit is aan de orde geweest in een tv programma en inderdaad wordt het bestempeld als oneerlijke onrechtmatige handelspraktijk. Men zou ook kunnen stellen dat er geen rechtsgeldig afdwingbare overeenkomst tot stand is gekomen op die basis.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag