Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik heb in december 2017 mijn tuin opnieuw laten bestraten door een al langer bestaand hoveniers / bestratingsbedrijf.
Echter ben ik hier zeer ontevreden over.
De tegels zijn allemaal beschadigd met strepen van de banden van de kruiwagen en stenenwagen. Maar ook van de knielappen die het personeel droeg een waarmee ze over de stenen hebben voortbewogen.
De tegels liggen enorm verzakt, liggen scheef, zijn scheef gesneden, enorm grote spleten rondom de palen van de carport, tegels sluiten niet aan op de trottoirbanden, kunstgras is meer bruin als groen enz enz.

Daarnaast klopt ook geen enkel bedrag op de rekening in mijn nadeel natuurlijk. Voor al het gebruikte materiaal hebben ze een hoger bedrag vermeld als wat er op de website staat.

Ik heb hun sinds januari 2018 al meermaals gecontacteerd met mijn klachten maar krijg geen gehoor. Ook niet van hun hoofdkantoor. Nier per telefoon, niet per email, niet persoonlijk.

Het is nu eind mei 2018 en ze zijn nog steeds niet terug geweest om op mijn klachten in te gaan, ze op te lossen en alles netjes af te werken.
Wel stuurden ze mij van de week ineens een betalingsherinnering dat ik binnen 3 dagen moet betalen. Ik ga echter niet betalen voor iets waar ik totaal niet tevreden over ben en wat nog niet af is.

Ik heb al contact gehad met branche vereniging VHG, die kunnen mij er niet bij helpen.
Ik heb helaas ook geen rechtsbijstand verzekering.
Ik wilde door een ander hoveniersbedrijf een onafhankelijk rapport laten maken over het straatwerk zoals het er nu in ligt, maar geen een bedrijf is tot nu toe bereid mij te helpen.

Wat kan ik nog doen om dit op te lossen???

Wat een vervelende situatie. U dient het bedrijf schriftelijk in gebreke te stellen om uw tuin vakkundig en zoals afgesproken op te leveren. U kunt daarbij de betaling opschorten totdat behoorlijk is nagekomen. Vaak kan een brief van een jurist de zaak vlot trekken. Indien gewenst kan ik het bedrijf aanschrijven. Neemt u daartoe direct contact met mij op.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag