Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Goedemiddag, ik heb de volgende vraag: de installateur van onze badkamer heeft zonder overleg over bepaalde prijs, bedragen, een factuur voor meer werk gestuurd. Wij vinden het bedrag voor bepaalde werkzaamheden te hoog voor wat er gedaan is, ik was benieuwd naar jullie deze positie is in deze, ik heb al met hem contact gehad en gevraagd om het bedrag te verlagen maar hij beweegt niet meer.

Meerwerk is alleen toegestaan als dit is afgesproken of omdat er weinig info vooraf is gegeven om de opdracht naar behoren te kunnen uitvoeren. U hoeft het meerwerk dus niet te accepteren. Ik raad u aan de installateur schriftelijk mee te delen dat u niet akkoord bent met de factuur.
Komt u er samen niet uit, dan wil ik wel naar uw zaak kijken.

Beoordeel dit antwoord:

Indien een richtprijs is bepaald voor de aanneming van het werk mag daar circa 10% wettelijk van worden afgeweken zonder dat u wordt gewaarschuwd. Maar dat geldt voor de overeengekomen arbeid/werk.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dank jullie voor de reactie. Het meerwerk is afgesproken maar geen prijs (mij staat bij dat hij 500,- heeft gezegd, hij zegt van van niet). Hij rekent ons vervolgens 1100,- euro en op iets waar 265 is afgesproken 670,-. Dit is op een badkamer/wc van 11.000 euro .


indien geen prijs is bepaald dan dient een redelijke ( marktconforme) prijs / loon/ vergoeding te worden betaald .

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag